18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τον Ιούνιο στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στους νέους κύκλους εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2019 σε συνεργασία με το ΙNNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, το British Council και το FOUND.ATION.

    Front End Developer (10-14, 18 & 21 Ιουνίου, 10.00-14.00)

    Με βασικό άξονα το Responsive Web Development, το workshop θα εστιάσει στη χρήση HTML & CSS, καθώς και σε νέες τεχνικές Positioning (Flexbox, CSS Grid). Μέρος του σεμιναρίου αποτελεί και η εισαγωγή στα βασικά χαρακτηριστικά της Javascript και των frameworks της. Επίσης, θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις καλές πρακτικές που αφορούν τη δομή του παραγόμενου κώδικα, καθώς και στις τεχνικές για βελτιστοποίηση της ταχύτητας και λειτουργίας μιας ιστοσελίδας (Web Performance Optimization).

    Το εκπαιδευτικό εργαστήριο, σε συνεργασία με το FOUND.ATION, έχει συνολική διάρκεια 28 ωρών και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή γνώση χρήσης υπολογιστών, αυξημένο επίπεδο εξοικείωσης με τη χρήση του φυλλομετρητή ιστοσελίδων, βασική εξοικείωση με τις έννοιες HTML & CSS και laptop.

    Preparing a Résumé: Fact and organization (24 Ιουνίου, 16.00-18.00)

    Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο για να δημιουργήσει το βιογραφικό του σημείωμα και να αναδείξει τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά του, που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

    Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί κύκλοι θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung, η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες (άνεργοι, 18-55 ετών) θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο ή το πρόγραμμα της επιλογής τους, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο https://www.innovathens.gr/

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles