18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα εμπειρία Yahoo! Mail: Ανανέωση για web, Android, iPhone και Windows 8

    Μπορεί η Yahoo! να μην απολαμβάνει την παντοδυναμία που είχε κάποτε, σίγουρα όμως η email υπηρεσία της είναι ακόμη ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους χρήστες. Και η παρουσία της Marissa Mayer στην εταιρεία ήταν επόμενο ότι θα φέρει “νέο αέρα” σ’ αυτήν, ο οποίος έρχεται σ’ εμάς μέσω των ανανεωμένων εκδόσεων της υπηρεσίας.

    Με ανακοίνωση της ίδιας της CEO της στο blog της εταιρείας, η Yahoo! παρουσιάζει τις νέες βελτιωμένες εκδόσεις του Yahoo! Mail για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες: iPhone, Android, Windows 8 και Web!


    Η επανασχεδιασμένη έκδοση του Yahoo! Mail υπόσχεται ότι μπορείτε να λαμβάνετε τα emails σας πιο γρήγορα από ποτέ και κάνει το mailbox σας ευκολότερο στην πλοήγηση και με έμφαση στα μηνύματά σας.

    Η εταιρεία κυκλοφορεί, μάλιστα, δύο νέες εφαρμογές (μία για iPhone/iPod touch και μία για Windows 8) ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη μία βελτιωμένη και για Android. Να σημειώσουμε ότι, δυστυχώς, η έκδοση για iPhone/iPod touch δεν υποστηρίζει το iPad.

    Όσο για τη web version του Yahoo! Mail, ανανεώνεται φυσικά και αυτή και θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν έχετε email account, λοιπόν, στη δημοφιλή υπηρεσία, μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το ανανεωμένο περιβάλλον της.

    Πηγές: Yahoo! BlogThe Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles