15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα επαγγελματικά Lenovo ThinkPad T490s, T490, T590, X390 και X390 Yoga

    Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα τα νέα ThinkPad: τα T490s, T490, T590, X390 και X390 Yoga. Με πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 140 εκατομμύρια τεμάχια έως σήμερα, οι βασικές αρχές του ThinkPad εστιάζουν πάντοτε στο σχεδιασμό και τη μηχανική, χτίζοντας την εμπιστοσύνη του τελικού χρήστη μέσω της πρωτοποριακής ασφάλειας και ανθεκτικότητας, που προσφέρουν τη δυνατότητα στο χρήστη να τα έχει παντού μαζί του. Για το 2019, έχει υιοθετήσει τις αρχές της Έξυπνης Διασύνδεσης βασισμένη στη φιλοσοφία της μηχανικής. Αναλύοντας όλες τις πτυχές της εμπειρίας των χρηστών, εστίασε σε καινοτομίες που προσθέτουν αξία:

    THINKPAD_T490

    · Το ThinkShield με λειτουργίες όπως το ThinkPad PrivacyGuard με το PrivacyAlert και την ασφάλεια της διαδικτυακής κάμερας ThinkShutter διατίθεται στα περισσότερα μοντέλα

    · Νέο ThinkPad BIOS με νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν δυνατότητα αυτοθεραπείας

    · WWAN υψηλής ταχύτητας για καλύτερη συνδεσιμότητα με ταχύτητες έως και Gigabit, χρησιμοποιώντας το Fibocom L860-GL CAT16 LTE στο T490

    Thinkpad_X390

    · Τα T490s, X390 και X390 Yoga διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία Intel Wi-Fi 6 Gig +

    · Διπλά μικρόφωνα με απόδοση τεσσάρων μέτρων μακριά από το πεδίο και πραγματική δυνατότητα 360°

    · Οθόνη HDR με υποστήριξη Dolby Vision, διαθέσιμη σε όλες τις σειρές Τ

    · Νέα οθόνη FHD χαμηλής ισχύος 400 nit, διαθέσιμη στα T490s και T490

    · Τελευταίοι επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς

    NOTEBOOK_14W

    Η Lenovo παρουσίασε επίσης το Lenovo 14w με φορητούς υπολογιστές Windows 10 και Lenovo 14e Chromebook, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων πρώτης γραμμής. Οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής είναι βασικοί συντελεστές σε πολλούς επιχειρησιακούς τομείς, όπως το λιανικό εμπόριο, τη φιλοξενία, τον ταξιδιωτικό τομέα και τις κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά συχνά παραβλέπονται όταν πρόκειται να τους δοθεί κάποιο PC. Παρέχοντας στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής συσκευές PC, όπως το Chromebook Lenovo 14w και 14e, οι εταιρείες μπορούν να ξεκλειδώσουν την πραγματική τους αξία και να βελτιώσουν τόσο την παραγωγικότητά τους όσο και τη συμβολή τους στην επιχείρηση που δουλεύουν.

    Thinkvision_M14_Hero

    Τέλος, η Lenovo ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας οθόνης ThinkVision M14 mobile display και των ακουστικών X1 ANC Headphones, για να μεγιστοποιήσει την ευελιξία της ομαδικής εργασίας από απόσταση. H M14 επιτρέπει στους εργαζόμενους που η δουλειά τους απαιτεί πολλές μετακινήσεις να αυξήσουν το μέγεθός της οθόνης τους και να κοινοποιήσουν το περιεχόμενο τους, ενώ τα ακουστικά X1 ANC τα οποία έχουν συντονιστεί από το Dolby®, προσφέρουν βελτιωμένη δυνατότητα ήχου κατά τις επικοινωνίες και τις φωνητικές εντολές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles