17.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Νέα εποχή για το Vodafone TV! Έρχεται και στην Ελλάδα το Facebook Watch

    Από τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας το Facebook Watch για τους συνδρομητές του Vodafone TV. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρεται από τη Vodafone για πρώτη φορά στους αποκωδικοποιητές, δίνοντας νέες δυνατότητες.

    Νέες δυνατότητες με το Facebook Watch

    Οι συνδρομητές του Vodafone TV με το Facebook Watch θα μπορούν να ανακαλύψουν τα βίντεο που αγαπούν και να συνδεθούν με αυτά. Παρέχεται πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες περιεχομένου στον κόσμο με ή χωρίς σενάριο, προερχόμενο από ένα ευρύ οικοσύστημα συνεργατών, εκδοτών και μεμονωμένων δημιουργών, συμπεριλαμβανομένων εθνικών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών.

    Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει από ειδήσεις, ψυχαγωγία και παιχνίδια έως ζωντανές εκδηλώσεις, μαζί με περιεχόμενο που δημιουργείται από διασημότητες και influencers. Μέσω του Facebook Watch, οι λάτρεις των αθλητικών μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε live και on demand περιεχόμενο από επιλεγμένες μεγάλες διοργανώσεις, καθώς και από τις αγαπημένες τους ομάδες και τους αγαπημένους τους παίκτες.

    Οι συνδρομητές του Vodafone TV θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε υλικό από τα Facebook Originals, όπως το talk show “Red Table Talk”, τη σειρά ριάλιτι “Peace Of Mind With Taraji” και το “Humans Of New York: The Series”, δηλαδή την τηλεοπτική ενσάρκωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου φωτογραφικού blog. Το περιεχόμενο των Facebook Originals, που θα διατίθεται στους πελάτες του Vodafone TV, θα περιλαμβάνει επίσης υλικό στα γερμανικά, τα ιταλικά, τα ισπανικά και άλλες γλώσσες.

    Διαβάστε επίσης:

    Google Photos: Προφυλάσσει γυμνές φωτογραφίες από τα αδιάκριτα βλέμματα (digitallife.gr)

     

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles