21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Galaxy Book, μας ετοιμάζει η Samsung για το MWC της Βαρκελώνης!

    Η Samsung μπορεί εδώ και καιρό να μην παρουσιάζει την top ναυαρχίδα της στo Mobile World Congress της Βαρκελώνης, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείψει και 100%, για αυτό και έχει ήδη ετοιμάσει ένα online event για τις 27 Φεβρουαρίου (μια ημέρα πριν την έναρξη του MWC), το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα εστιάζει σε νέα Galaxy Book Laptops!

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το Galaxy Book Pro 2 360 είναι ο διάδοχος του Pro 360, με τη Samsung βέβαια να μην προβαίνει σε τολμηρές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό του νέου laptop, boostάροντας όμως περισσότερο τη CPU, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung έχει δώσει τα χέρια με τη Microsoft και έτσι τα Galaxy Book της έρχονται με Windows 11, αλλά και με το One UI Book 4 (το ειδικό customized interface της κορεατικής εταιρείας που επιτρέπει καλύτερη διαχείριση των multitasking tasks).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει ένα βασικό μοντέλο με display στις 15.6 ίντσες, αλλά και ένα μοντέλο στις 13.3 ίντσες, ενώ όπως όλα δείχνουν θα διαθέτει ένα παραδοσιακό headphone jack των 3.5mm, MicroSD slot, αλλά και τη δυνατότητα αναδίπλωσης και χρήστης του S Pen (δημιουργώντας ένα πανίσχυρο convertible που θα μπορεί να μεταμορφώνεται από tablet σε laptop PC).

    Υπομονή μέχρι την Κυριακή όπου και πρόκειται να μάθουμε περισσότερα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles