17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Galaxy Tab S7 και S7+ σε νέα απόχρωση Mystic Navy και με αναβαθμισμένο One UI!

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα νέα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ σε απόχρωση Mystic Navy, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο premium συσκευών σε εκπληκτικά χρώματα, που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφραστούν με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού One UI 3.1 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz για μέγιστη παραγωγικότητα, τα Galaxy Tab S7/S7+ διαθέτουν μια πληθώρα λειτουργιών που προσφέρουν στους χρήστες ακόμη περισσότερες συνδεδεμένες εμπειρίες στο οικοσύστημα Galaxy.

     «Με τη νέα έκδοση Mystic Navy των Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ οι χρήστες μπορούν να εκφραστούν καλύτερα μέσα από τη συσκευή τους, ενώ η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά τους ενισχύεται πέρα από κάθε όριο, χάρη στα κορυφαία χαρακτηριστικά των Tab S7 και Tab S7+, που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν» δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Η νέα απόχρωση Mystic Navy αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για παροχή εξατομικευμένων συσκευών υψηλής ποιότητας και απόδοσης».

    Ενισχυμένη παραγωγικότητα κάθε μέρα

    Η νέα ενημέρωση λογισμικού One UI 3.1, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα στο Galaxy Unpacked 2021, βοηθά τους χρήστες να κάνουν ακόμα περισσότερα με τα tablet τους και να βελτιώσουν τις συνδεδεμένες εμπειρίες τους με τη νέα σειρά συσκευών Galaxy S21 και τα Galaxy Buds Pro. Πλέον, η πλοήγηση ανάμεσα στο Mystic Navy Galaxy Tab S7 ή S7+ και το Galaxy S21 γίνεται πιο ομαλά από ποτέ, ενώ η αντιγραφή κειμένου και εικόνων από τις υπάρχουσες συσκευές στα Mystic Navy Galaxy Tab S7/S7+ γίνεται πολύ εύκολα. Κι επειδή μια οθόνη είναι βολικότερη από δύο, η ενημέρωση λογισμικού One UI επιτρέπει τη σύνδεση του Galaxy Tab S7 ή S7+  και την επέκταση της οθόνης του σε αυτήν του PC.


    Νέοι τρόποι έκφρασης της δημιουργικότητας

    Τα Galaxy S7 και S7+ ενισχύουν την έκφραση της δημιουργικότητας, σε μια περίοδο που η χαλάρωση και η ενασχόληση με χόμπι είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα Mystic Navy Tab S7 και S7+ διαθέτουν 120Hz ρυθμό ανανέωσης οθόνης. Το Tab S7 είναι εξοπλισμένο με οθόνη 11 ιντσών LTPS TFT ενώ η οθόνη του Tab S7+ είναι 12,4 ιντσών Super AMOLED, για απρόσκοπτο gaming και παρακολούθηση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας.

    Ένα ισχυρό οικοσύστημα

    Πλέον, με τα Galaxy Tab S7 και S7 + σε 4 εκπληκτικές αποχρώσεις, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τους προσωπικούς τους συνδυασμούς με οποιοδήποτε από τα αγαπημένα τους προϊόντα Samsung Galaxy. Για παράδειγμα, η λειτουργία Auto Switch επιτρέπει την απόλαυση μουσικής από οποιαδήποτε συσκευή απευθείας στα Galaxy Buds Pro πολύ πιο γρήγορα, εναλλάσσοντας αυτόματα τη σύνδεση ανάμεσα στο Tab S7/S7+ και το smartphone, σε περίπτωση κλήσης. Με το οικοσύστημα Galaxy, η εξερεύνηση νέων, συνδεδεμένων εμπειριών απλουστεύεται, καθώς οι συσκευές Samsung έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται απρόσκοπτα, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα.

     Διαθεσιμότητα

    Τα Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ σε Mystic Navy θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 19 Φεβρουαρίου 2021. Με μία ειδική προσφορά, που θα ισχύει για αγορές από 19 Φεβρουαρίου 2021 έως 06 Μαρτίου 2021, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ως δώρο ένα book cover για κάθε αγορά ενός Tab S7 ή S7+. Αναλυτικά, οι όροι της προσφοράς βρίσκονται στο: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxytabs7-bookcoverpromo/.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Galaxy Tab S7 και S7+ και το πλήρες χαρτοφυλάκιο συσκευών Galaxy, παρακαλούμε επισκεφθείτε το:  www.samsungmobilepress.com  και το https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles