23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ηγεσία στην Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) – Αποχώρησε οικειοθελώς ο Μιχάλης Πήλικος

    Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μιχάλη Πήλικου, από την θέση του Γενικού Διευθυντή, της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒ έπειτα από ομόφωνη απόφαση του προχώρησε στον διορισμό του κ. Μιχάλη Αντωνίου, στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ, με ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2016 και το διορισμό του κ. Κώστα Χριστοφίδη στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή.

    Το ΔΣ της Ομοσπονδίας εξήρε την πολύχρονη (για 33 σχεδόν χρόνια) και πολυδιάστατη ευδόκιμη προσφορά του κ. Μ. Πήλικου στην ΟΕΒ και στον επιχειρηματικό κόσμο ευρύτερα.

    oeb genikos mixalis antoniou
    O νέος Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου

    Σημειώνεται ότι o νέος Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1964 στην Λευκωσία, είναι κάτοχος Πτυχίου Νομικής από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακού τίτλου LLM από την Νομική Σχολή του Κάρντιφ του Πανεπιστημίου της Ουαλίας. Πέρασε από την άσκηση και την δοκιμασία του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου και απέκτησε άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος στην Κύπρο, ενώ υπηρετει την ΟΕΒ από το 1991.

    Ο νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Κώστας Χριστοφίδης
    Ο νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Κώστας Χριστοφίδης

    Τέλος, ο νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Κώστας Χριστοφίδης είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση του Ινστιτούτου Διεύθυνσης του Μάαστριχτ. Εργοδοτήθηκε στην ΟΕΒ τον Απρίλιο του 1983 ως Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων, στη συνέχεια ως Οικονομικός Λειτουργός και ακολούθως ως Λειτουργός Βιομηχανίας. Το 1993 αναβαθμίστηκε σε Συντονιστή Επαγγελματικών Συνδέσμων της ΟΕΒ. Μετά από τρία χρόνια προήχθη στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Βιομηχανικής Ανάπτυξης και στη συνέχεια ανέλαβε και την Διεύθυνση του τομέα Υπηρεσιών στο Τμήμα Βιομηχανίας & Υπηρεσιών. Τα καθήκοντα του Βοηθού Γενικού Διευθυντή που εκτελούσε μέχρι σήμερα, ανέλαβε το 2003.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles