21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα iMacs έρχονται το τρίτο τρίμηνο του έτους και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τους

    Η Apple ήδη έχει γνωστοποιήσει ότι θα διαθέσει στην αγορά νέα iMacs επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά. Σήμερα, έχουμε στη διάθεσή μας ορισμένες νέες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά με τα οποία θα εξοπλιστούν. Συγκεκριμένα, αυτές αναφέρουν ότι τα iMacs που προορίζονται για τους οικιακούς καταναλωτές θα εισέλθουν στη διαδικασία μαζικής παραγωγής τον επόμενο μήνα και πιθανόν θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο δεύτερο μισό του έτους. Υπενθυμίζουμε ότι το 5K iMac έκανε το ντεμπούτο του στα τέλη του 2015, ενώ το pro iMac αναμένεται να καταφθάσει με ορισμένα κορυφαία χαρακτηριστικά, επιπέδου server.

    apple-retina-5k-imac-mk462lla1

    Η ιστοσελίδα Digitimes αναφέρει ότι αυτό το server-grade iMac θα διαθέτει Intel Xeon E3-1285 CPU και 64GB ECC RAM. Αυτός ο τύπος της μνήμης προστατεύει από ενδεχόμενο data corruption, αυξάνοντας έτσι συνολικά την αξιοπιστία του νέου συστήματος. Επιπλέον, λέγεται ότι η Apple θα υποστηρίξει configurations με NVMe SSDs χωρητικότητας ως 2TB, ενώ θα υπάρχει και ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Oι χρήστες των iMac που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, βασίζονται σε mobile versions των GPUs, κάτι που δυσαρεστεί ορισμένους, ιδιαίτερα τους επαγγελματίες. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν η Apple θα επιλέξει όντως να τοποθετήσει μια πραγματικά ξεχωριστή κάρτα γραφικών, ή θα βασιστεί σε μια σύγχρονη mobile GPU.

    Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εταιρεία που θα τα κατασκευάσει θα είναι η Quanta Computer με οθόνες των 21.5 ιντσών και 27 ιντσών. Τα iMacs που προορίζονται για καταναλωτές θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο διάστημα Ιουλίου- Αυγούστου, ενώ το pro iMac στα τέλη του 2017.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles