21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέα iPad Pro, κόκκινα iPhone 7 και μια έκδοση 128 GB του iPhone SE έρχονται το Μάρτιο

    Οι αναφορές θέλουν την Apple να προετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα νέο event που θα διοργανώσει τον επόμενο μήνα, όπου και θα ανακοινώσει όχι λιγότερα από τέσσερα νέα iPad μοντέλα. Εκτός όμως από τα νέα iPad, η εταιρεία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει μια νέα χρωματική έκδοση για τα iPhone 7 και 7 Plus, καθώς και ένα iPhone SE με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

    iphone

    Το Νοέμβριο που μας πέρασε, υπήρξαν φήμες ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρία iPad Pro tablets, ένα των 9,7, ένα των 10,9 και ένα ακόμη των 12.9 ιντσών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MacOtakara, η οποία έχει ένα ιστορικό έγκυρης ενημέρωσης σχετικά με επερχόμενα προϊόντα της Apple, η εταιρεία θα παρουσιάσει και μια έκδοση του iPad Pro των 7,9 ιντσών αλλά και ένα ακόμη των 10,5 ιντσών – και όχι των 10,9 ιντσών όπως πιστευόταν αρχικά. Αυτό το τελευταίο αναμένεται να καταφθάσει με οθόνη «edge-to-edge», ωστόσο η άφιξή του στην αγορά δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν τον ερχόμενο Μάιο.

    Και τα τέσσερα επερχόμενα iPad θα υποστηρίζουν τη γραφίδα Apple Pencil. Αυτή τη στιγμή, η γραφίδα πωλείται ως ξεχωριστό αξεσουάρ με κόστος που ανέρχεται στα 99,99 δολάρια και πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα αλλάξει όταν η νέα σειρά iPad Pro γίνει διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων.

    Φήμες υποστηρίζουν ακόμη ότι θα δούμε ένα κόκκινο iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αλλά και μια έκδοση 128GB του iPhone SE.

    Η ακριβής ημερομηνία του event της Apple δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο Digitallife.gr για να ενημερωθείτε για κάθε νεότερη εξέλιξη.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles