20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα iPads έρχονται το Μάιο – Τι θα λανσάρει η Apple

    Νέα iPads αναμένεται να λανσάρει η Apple τον ερχόμενο Μάιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μας προσφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg. Σύντομα, η εταιρεία θα παρουσιάσει OLED panels και ένα ολοκαίνουριο iPad Air.

    Μέχρι σήμερα, οι φήμες ανέφεραν ότι τα νέα iPad θα έφταναν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ωστόσο, ο Gurman υπογραμμίζει ότι οι επιπλοκές στην κατασκευή οθονών OLED και στην προετοιμασία του λογισμικού για τα νέα tablet οδήγησαν σε καθυστερήσεις. Η Apple αναμένεται για ακόμη μια φορά να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro που θα διαθέτουν οθόνες OLED, ενώ το λεγόμενο iPad Air 6 αναμένεται να ανανεωθεί. Ένα νέο μοντέλο 12,9 ιντσών θα προσφέρει εμπειρία iPadOS με μεγάλη οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν οι ενδιαφερόμενοι στο ακριβό iPad Pro των 12,9 ιντσών.

    Ο Gurman σημειώνει ότι τα iPad Pro θα έχουν την κωδική ονομασία J717, J718, J720 και J721 και θα είναι εφοδιασμένα με Apple M3 – όπως φαίνεται στο τελευταίο MacBook Air 13 ιντσών. Αυτά τα iPad Pro επόμενης γενιάς αναμένεται επίσης να έχουν επανασχεδιασμένο Magic Keyboard και Apple Pencil. Αλλά ακριβώς ποια μορφή θα πάρουν αυτές οι τροποποιήσεις, δεν αναφέρθηκε στην τελευταία έκθεση του Gurman. Δεν αποκλείεται να δούμε νέους μηχανισμούς πληκτρολογίου, μεγαλύτερη ευελιξία και πιθανώς μεγαλύτερη ακρίβεια στο Apple Pen.

    Οι αλλαγές του iPad Air είναι πιθανό να αφορούν περισσότερο το chipset, ενδεχομένως να γίνει μετάβαση στο M3, το οποίο θα ήταν μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση στο chip M1 που διαθέτει το τρέχον iPad Air. Επίσης, ένα iPad Air με μεγαλύτερη οθόνη θα μπορούσε να δώσει μια νέα ευκαιρία στη συσκευή. Καθώς τα smartphones γίνονται μεγαλύτερα και τα foldables έρχονται στο προσκήνιο, αναμφισβήτητα δεν υπάρχει ανάγκη για tablet 10,9 ιντσών. Ένα με οθόνη που είναι σχεδόν 13 ίντσες θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ελκυστικό.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles