20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα υβριδική πλατφόρμα OTE TV: Η τηλεοπτική ψυχαγωγία εξελίσσεται

    Τη νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα φέρνει πρώτος στην Ελλάδα ο OTE TV, προσφέροντας στους συνδρομητές του συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία, όπως η διαδραστικότητα, η προσωποποιημένη τηλεθέαση και το υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο.

    OTE TV HYBRID

    Αλλάζοντας τα δεδομένα, ο OTE είναι από τους πρώτους παρόχους παγκοσμίως που αναλαμβάνει να αναβαθμίσει όλους τους συνδρομητές του στο νέο προηγμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, απομακρυσμένα.

    Με την hybrid πλατφόρμα, οι συνδρομητές του OTE TV, μέσω δορυφόρου και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα απολαμβάνουν:

    • Την υπηρεσία OTE Cinema on Demand για την ενοικίαση ταινιών σε πρώτη προβολή από όλα τα μεγάλα στούντιο.
    • Την υπηρεσία OTE REPLAY TV ώστε να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες και να παρακολουθούν επιλεγμένα προγράμματα ετεροχρονισμένα. Η υπηρεσία OTE REPLAY TV είναι διαθέσιμη για 29 κανάλια, μεταξύ των οποίων όλα τα OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (Village Cinema HD, Sundance Channel HD, FOX), παιδικά (Disney Junior κ.ά), ντοκιμαντέρ (OTE HISTORY, Travel Channel HD κ.ά) και άλλα.
    • Επίσης θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο οποίος θα συνδέεται στον αποκωδικοποιητή τους.

    Για την πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες, οι συνδρομητές της δορυφορικής υπηρεσίας του ΟΤΕ TV θα συνδέουν τον αποκωδικοποιητή τους με το ρούτερ της ADSL/VDSL σύνδεσής τους [1].

    Η διάθεση του νέου υβριδικού αποκωδικοποιητή για τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου αρχίζει την 1η Φεβρουαρίου. Η μετάβαση των υφιστάμενων συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας, που θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα μέσω ειδικού λογισμικού το οποίο θα σταλεί από το δορυφόρο, θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα λίγων μηνών.

    Το νέο υβριδικό περιβάλλον προσφέρει και άλλες δυνατότητες στους συνδρομητές, που:

    • μέσω του OTE TV GO, θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν τις εγγραφές τους απομακρυσμένα.
    • Θα μπορούν να φτιάχνουν περισσότερα προφίλ/χρήστες για τα μέλη της οικογένειάς τους και να ορίζουν συγκεκριμένα δικαιώματα προβολής περιεχομένου για τα παιδιά τους.
    • Θα μπορούν να ελέγχουν καλύτερα το πώς, που και πότε βλέπουν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν. Πχ. θα μπορούν να ξεκινούν να βλέπουν ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση και να συνεχίζουν να το βλέπουν στο κινητό τους, από το σημείο της διακοπής.
    • Αν η ταχύτητα του Internet είναι χαμηλή, μπορούν να αποθηκεύουν προσωρινά το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει στον σκληρό δίσκο και να το προβάλλουν στη συνέχεια, χωρίς διακοπές.

    Η υπηρεσία OTE TV GO που επιτρέπει την θέαση τηλεοπτικού περιεχομένου μέσα από διαφορετικές οθόνες (smartphones & tablets) συνεχίζει να αναπτύσσεται με την προσθήκη περισσότερων καναλιών (32 κανάλια διαθέσιμα σήμερα), νέων εφαρμογών και περισσότερων δυνατοτήτων για τους συνδρομητές, ενώ μέσα στο β’ τρίμηνο του 2016 θα διατεθεί και μέσω υπολογιστών και laptops.

    Επιπλέον, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα διατεθεί και η υπηρεσία multi room που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους.

    [1] Η σύνδεση μπορεί να πραγματοποιηθεί με γραμμή ADSL/VDSL οποιουδήποτε παρόχου. Συστήνεται η ταχύτητα να ξεπερνά τα 2Mbps.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles