16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα και φήμες για την «premium» έκδοση του Samsung Gear S3

    Δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ’ όταν η Samsung λάνσαρε το Gear S2, αλλά επειδή η τεχνολογία εξελίσσεται, η Κορεατική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει προς τα τέλη του 2016 το επόμενο smartwatch, το Gear S3.

    φδγ

    Σύμφωνα με την εταιρία, το Gear S3 φέρει το κωδικό όνομα ανάπτυξης: Solaris, που σημαίνει «ήλιος» στα Ισπανικά (ένδειξη ότι η επερχόμενη συσκευή θα έχει την ίδια κυκλική οθόνη και περιστρεφόμενη στεφάνη όπως ο προκάτοχος του). Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Gear S3 θα τρέχει το Tizen της Samsung.

    Η Samsung συνεργάζεται με την εταιρία de Grisogono για τη δημιουργία μιας premium έκδοσης του Gear S3 που θα βγει αργότερα. Η Samsung συνεργάζεται ήδη με την de Grisogono για την δημιουργία μιας σπέσιαλ έκδοσης του Gear S2 που θα είναι επιστρωμένο με διαμάντι. Το de Grisogono Gear S2 θα κοστίζει 15.000 δολάρια, ενώ θα βρίσκεται σε περιορισμένο αριθμό.

    Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το Gear S3 ή την συνέχιση της συνεργασίας της με την de Grisogono, οπότε όλο αυτό αποτελεί ανεπίσημη φήμη που περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles