18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα LG Tone Free FN7: Με λειτουργία Active Noise Cancellation για τη μείωση του αστικού θορύβου!

    Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα ασύρματα ακουστικά Tone Free FN7 σε λευκό και μαύρο χρώμα, που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στους καταναλωτές μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), ανασυνθέτουν ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αποδίδοντας φωνητικά με εξαιρετική καθαρότητα.

    Tα Tone Free FN7 διαθέτουν τη λειτουργία Active Noise Cancellation που συμβάλλει στη μείωση των θορύβων υψηλής συχνότητας με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπος ο άνθρωπος καθημερινά. Παράλληλα, τα τζελ αυτιών ιατρικού τύπου, που είναι κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη, διαθέτουν νέα σπειροειδή σχεδίαση που μεγιστοποιεί την άνεση, επιτρέποντας την προσαρμογή τους σε όλα τα σχήματα αυτιών και μειώνοντας αποτελεσματικά τους επιπλέον θορύβους.

    Σχεδιασμένα με βελτιωμένη μονάδα ήχου, αποδίδουν πιο πλούσια μπάσα με δυνατό ρυθμό και λιγότερη καθυστέρηση. Επιπλέον, με τις τέσσερις λειτουργίες EQ της Meridian (Bass Boost, Immersive, Treble Boost, Natural) οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τον ήχο ανάλογα με τις μουσικές τους προτιμήσεις, ενώ  η  βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση[1].

    Τα νέα ασύρματα ακουστικά διαθέτουν, επίσης, ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης που μεγιστοποιούν την ποιότητα των κλήσεων. Το άνω μικρόφωνο ανιχνεύει τον εξωτερικό θόρυβο, ενώ το εσωτερικό μικρόφωνο ακυρώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ANC. Το μικρόφωνο που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, λαμβάνει και ενισχύει τη φωνή, ακόμα και σε χώρο με οχλαγωγία.

    Οι χρήστες πατώντας μια φορά τα ακουστικά τους, έχουν απόλυτη επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου, μια λειτουργία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για σύντομες συζητήσεις, ανακοινώσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς ή όταν διασχίζουν έναν πολυσύχναστο δρόμο. Ο διαισθητικός έλεγχος των LG TONE Free FN7 μέσω αφής, παρέχει απτό ήχο σε κάθε άγγιγμα.

    Τέλος, τα FN7 ξεχωρίζουν για την αδιάβροχη προστασία IPX4 και έχουν συνολική διάρκεια μπαταρίας 21 ωρών, με έως και 7 ώρες αναπαραγωγής στα ακουστικά και 14 ώρες επιπλέον στη βάση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, αφήνοντας τα ακουστικά επάνω στην επιφάνεια φόρτισης.

    **********

    [1]Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης “νανόμετρο”. Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων E. Coli και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία του LED UV ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles