17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα logo και dark theme στον Firefox Focus της Mozilla

    Νέα χαρακτηριστικά διαθέτει πλέον ο Firefox Focus της Mozilla, ο browser για Android και iOS, με τη σημαντικότερη αλλαγή να αφορά το κομμάτι της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. Ένα κουμπάκι σε σχήμα ασπίδας απενεργοποιεί τους trackers κατά την ενεργοποίησή του, ενώ διαθέτει πιο εύχρηστο μοντέλο αυτόματης συμπλήρωσης κωδικών. Στο προσεχές διάστημα αναμένεται η προσθήκη της λειτουργίας δημιουργίας password για apps και η δυνατότητα ξεκλειδώματος συγκεκριμένων accounts με δακτυλικό αποτύπωμα.

    Σύμφωνα με τη Mozilla:

    «Προσθέσαμε μια νέα εμφάνιση με νέα χρώματα, νέο λογότυπο και σκούρο θέμα στο Firefox Focus. Προσθέσαμε μια λειτουργία συντόμευσης, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους που επισκέπτονται περισσότερο. Και έχοντας κατά νου το απόρρητο, προστέθηκε το εικονίδιο Tracking Protection Shield, προσβάσιμο από τη γραμμή αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε γρήγορα μεμονωμένους ιχνηλάτες κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ασπίδας. Επιπλέον, έχουμε προσθέσει έναν παγκόσμιο μετρητή που εμφανίζει όλους τους ιχνηλάτες αποκλεισμένους για εσάς».

    Διαβάστε επίσης: Realme 8i: Στις 14 Οκτωβρίου πατάει σε ελληνικό έδαφος η νέα συσκευή της realme! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles