21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ματιά στο gameplay του Need for Speed Unbound (video)

    Ένα νέο αποκαλυπτικό gameplay trailer για το Need for Speed Unbound κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, το οποίο επιτρέπει μια πιο αναλυτική ματιά στον επερχόμενο τίτλο.

    Tο Need for Speed Unbound είναι ένα παιχνίδι με αρκετά φανταστικά στοιχεία, γραφικά που συνδυάζουν το ρεαλισμό με την anime αισθητική, street art, αυτοκίνητα πολύ ρεαλιστικά και ένα σύστημα gameplay που υπόσχεται να φέρει τον παίκτη αντιμέτωπο με τις επιπτώσεις των επιλογών του. Παράλληλα, ο ράπερ A$AP Rocky έρχεται να παίξει το δικό του ρόλο, σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει η ΕΑ μέχρι στιγμής.

    Όσοι επιχειρήσουν να πειραματιστούν με το νέο Need For Speed καλούνται να αναρριχηθούν στην κορυφή του racing league, για να επανακτήσουν ένα ανεκτίμητο αυτοκίνητο που αφαιρέθηκε από μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων.

    Το Need for Speed: Unbound αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Έρχονται πολλά διαφορετικά modes και customization που θα θυμίζει κάτι από τα παλιά παιχνίδια της σειράς.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο gameplay trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Call of Duty: Modern Warfare II Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles