22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από υπάλληλο της Tesla

    Αρκετά είναι τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και αφορούν το εργασιακό περιβάλλον μεγάλων εταιρειών. Ακόμα μια μήνυση κατατέθηκε πρόσφατα από υπάλληλο της Tesla, καθώς η Erica Cloud, εργαζόμενη στη γραμμή συναρμολόγησης, κατέθεσε αγωγή υποστηρίζοντας ότι βίωσε συστηματική σεξουαλική παρενόχληση στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν. Σύμφωνα με το Reuters, πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία τον τελευταίο μήνα.

    Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο εργοστάσιο στο Fremont

    Η υπάλληλος αναφέρει ότι ο μάνατζερ της έκανε μασάζ, ενώ ο διευθυντής της προχώρησε σε χυδαία και σεξουαλικά σχόλια απέναντί της. Κατηγορεί επίσης την Tesla ότι δεν έκανε τίποτα για να αντιμετωπίσει τα συμβάντα στο χώρο εργασίας. Πριν από λίγο καιρό, η Jessica Barraza, συνεργάτης παραγωγής στην Tesla κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας την εταιρεία για «αχαλίνωτη σεξουαλική παρενόχληση» στο εργοστάσιό της στο Fremont της Καλιφόρνια. Η Barraza ισχυρίζεται ότι την άγγιξαν ακατάλληλα και δέχτηκε σεξουαλικά σχόλια στο χώρο εργασίας. Ισχυρίζεται επίσης ότι οι διευθυντές της γνώριζαν για την παρενόχληση και συμμετείχαν σε αυτή.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό Time

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles