12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα μοντέλα PHILIPS projectors στην Ελληνική αγορά από την CONCEPTUM A.E.

    Η CONCEPTUM Α.Ε. φέρνει στην ελληνική αγορά μία μεγάλη γκάμα από projectors με την εγγύηση του ονόματος της PHILIPS. Μία ποικιλία λύσεων για κάθε έναν που αναζητά ισχυρές all-in-one προτάσεις σε compact διαστάσεις και πανεύκολες στη χρήση από τον καθένα. Για κάθε πωρωμένο cinefan ή gamer, οι λύσεις της Philips θα προσφέρουν μία πραγματική εμπειρία προβολής που δεν έχετε ξαναζήσει.

    NeoPix Collection

    Μία σειρά που περιλαμβάνει μοντέλα εύκολα στη χρήση και πλούσια σε δυνατότητες.

    – Ο NeoPix Easy σάς προσφέρει άψογη φωτεινότητα και τη συνδεσιμότητα που χρειάζεστε. Διαθέτει ενσωματωμένο media player, στερεοφωνικά ηχεία, jack 3,5 χιλιοστών και remote control. Και όλα αυτά σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό που εντυπωσιάζει.

    – Ο NeoPix Easy 2+ προσφέρει εικόνα True HD 720p προβάλλοντας περιεχόμενο έως και τις 65 ίντσες και διαθέτοντας ευρύ φάσμα συνδεσιμότητας (HDMI, USB, MicroSD). Συνδέοντας απλά το USB ή το hard drive σας μπορείτε να απολαμβάνετε ό,τι περιεχόμενο επιθυμείτε, ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία εξασφαλίζουν ποιοτικό ήχο πάντα. Διαθέτει ακόμη jack 3.5 mm και remote control.

    – Ο NeoPix Prime 2 διαθέτει lamp free light engine, που διαρκεί για πάνω από 30.000 ώρες. Χάρη στο έξυπνο Philips OS και το Dual Band Wi-Fi μπορείτε να στριμάρετε περιεχόμενο από Youtube, Netflix κ.ά. ή να παίζετε content απευθείας από USB Stick. Μία έξυπνη λύση για τον καθένα.

    – Ο NeoPix Ultra 2 μπορεί να προσφέρει πλούσια σε φωτεινότητα και χρώματα εικόνα έως και σε 65’’ σε Full HD 1080p σε σκοτεινό δωμάτιο. Έρχεται με ενσωματωμένο το Philips OS, ενώ σας επιτρέπει να κάνετε stream περιεχόμενο μέσω Wi-Fi screen mirroring ή από USB Stick. Διαθέτει ακόμη στερεοφωνικά ηχεία.

    – Τέλος, ο NeoPix Ultra 2TV διαθέτει κομψή εμφάνιση και έως 75% περισσότερη φωτεινότητα. Με το Android TV, το αγαπημένο σας περιεχόμενο είναι πάντα εκεί, ενώ επιπλέον υποστηρίζει Chromecast και διαθέτει stereo speakers.

    PicoPix Collection

    Μία σειρά που χωράει παντού, προσφέροντάς σας εικόνα που δε θα πιστεύετε.

    – Ο PicoPix Nano είναι μικρότερος από το τηλέφωνό σας, μικρότερος από το ηχείο Bluetooth, μικρότερος τελικά και από οποιοδήποτε προβολέα στην αγορά! Είναι plug &play με ασύρματη σύνδεση και διαθέτει Multimedia Player. Έρχεται ακόμη με ενσωματωμένη μπαταρία, υποδοχή microSD και USB reader.

    – Ο PicoPix Micro είναι ένας προβολέας DLP σε μέγεθος τσέπης και εξαιρετικά φορητός, που προσφέρει εικόνα έως και 65 ιντσών. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία, προσφέροντας φορητότητα, ενώ διαθέτει manual focus και θύρα HDMI.

    – Οι PicoPix Micro 2/2TV είναι τρεις φορές πιο φωτεινοί από τον Micro με καλύτερα στερεοφωνικά ηχεία και προσφέρουν καλύτερη διάρκεια μπαταρίας (χωρητικότητα 12.000mAh). Η ανάλυση φτάνει τα 480p και διαθέτουν USB Type-C και HDMI ports, καθώς και στερεοφωνικά ηχεία. Να σημειωθεί ότι η TV version διαφοροποιείται ως προς το ότι υποστηρίζει Android TV.

    – Ο PicoPix Max One μπορεί να προβάλλει ταινίες σε υψηλής ευκρίνειας Full HD 1080p, διαθέτει μπαταρία που διαρκεί για 5 ώρες, USB Type-C port και διάρκεια ζωής 30.000 ώρες.

    – Τέλος, ο PicoPix Max είναι ένας premium portable projector που φτάνει σε προβολή έως 120 ίντσες σε Full HD. Διαθέτει  built-in touchpad και preloaded apps όπως τα Netflix, Hulu, Amazon Prime κ.ά., 16GB μνήμης, USB Type-C port και μπαταρία που διαρκεί για ώρες.

    Screeneo Collection

    Η σειρά που θα αποτελέσει το all-in-one home theatre του σπιτιού σας.

    – Ο Screeneo S4 υποστηρίζει Full HD περιεχόμενο και HDR με προβολή έως και τις 120 ίντσες, ενώ διαθέτει stereo speakers και ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth.

    – O Screeneo S6 υποστηρίζει ποιότητα έως και 4K, HDR 10, ενώ διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία, Wi-Fi, Bluetooth και έναν σχεδιασμό από κομψά ελαφριά υλικά που του προσφέρουν εξαιρετική εμφάνιση.

    – Τέλος, ο Screeneo U3 υποστηρίζει την προβολή Full HD έως τις 150 μοίρες, wireless screen-mirroring function, υποστήριξη Android OS κ.ά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles