19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Moto Mods: Ένα εξαιρετικό GamePad και βελτιώσεις σε παλαιότερα concepts

    Παράλληλα με την παρουσίαση του Moto Z2 Play, η Motorola αποφάσισε να αποκαλύψει με κάθε επισημότητα και τέσσερα νέα Moto Mods τα οποία υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Αρχικά, ο λόγος για το νέο Style Shells που προσφέρει πλέον τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης. Ακολουθούν ορισμένα power banks, που φέρουν την ονομασία Turbopower Pack, τα οποία πλέον μπορούν να φορτίσουν το smartphone σου πολύ γρηγορότερα. Το νέο Turbopower Pack φέρει χωρητικότητα 3.490 mAh και φορτίζει το τηλέφωνο με τάση 15 W.

    moto mods

    Το JBL SoundBoost επιστρέφει υπό τη μορφή του νέου SoundBoost 2. Πλέον όμως υπάρχει ένα JBL app προκειμένου να μπορέσεις να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις του ήχου σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες. Εκείνο όμως που κλέβει την παράσταση, είναι το νέο Moto GamePad, που μετατρέπει το Moto Z σε ένα handheld gaming. Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με το τμήμα gaming της Lenovo, εξοπλίζεται με μπαταρία 1.035 mAh και φέρει δυο αναλογικά sticks, ένα D-pad, 4 πλήκτρα, και 2 triggers (shifts), πάνω κάτω ό,τι χρειάζεστε για να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια από το Play Store.

    Τα τρία πρώτα έρχονται τον Ιούλιο, ενώ το Gamepad λίγο αργότερα. Η τιμή του Style Shells διαμορφώνεται στα 40 δολάρια, ενώ των υπολοίπων στα 80 δολάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles