22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Motorola DROID Ultra, DROID Maxx kai DROID mini

    Η Motorola και το αμερικανικό δίκτυο της Verizon ανακοίνωσαν τρεις νέες συσκευές: το DROID Ultra, το πιο λεπτό LTE smartphone κατασκευασμένο από Kevlar, το DROID Maxx με τη μεγαλύτερη αυτονομία σε LTE πρόταση και το DROID mini, μία super compact πρόταση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Και τα τρία συμπεριλαμβάνουν στην κατασκευή τους ίνες από κέβλαρ, ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, που τους προσδίδει ένα μοναδικό “τρισδιάστατο” design που, όπως λέει η αμερικανική εταιρεία, δεν έχετε ξαναδεί.

    new droid

    Μέσα τους “ενσωματώνουν” το νέο Motorola X8 Mobile Computing System, το οποίο αποτελείται από 8 πυρήνες (δύο για τους υψηλής απόδοσης επεξεργαστές εφαρμογών, τέσσερις για τους επεξεργαστές γραφικών και δύο ακόμη μονοπύρηνους για τα υπόλοιπα).

    • Το DROID Ultra διαθέτει λεπτό σώμα 7,2 χιλιοστών, οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, μπαταρία 2130 mAh και κάμερα 10MPixels που μπορεί να “συλλάβει” video 1080p.
    • Το DROID Maxx διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 3500 mAh που επιτρέπει αναμονή έως 48 ώρες, οθόνη επίσης 5 ιντσών, αποθηκευτικό χώρο 32GB και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.
    • Το DROID Mini έρχεται με μία μικρότερη οθόνη 4,3 ιντσών “HD S-AMOLED” και ασύρματη φόρτιση.

    Είναι διαθέσιμα από σήμερα για προπαραγγελία από τη Verizon στην Αμερική και θα κυκλοφορήσουν στις 20 Αυγούστου σε τιμές 99,99 δολάρια για το Mini, 199,99 δολάρια για το Ultra και 299,99 δολάρια για το Maxx με δύο χρόνια συμβόλαιο στο δίκτυο, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα κυκλοφορήσουν και από άλλα δίκτυα στον υπόλοιπο κόσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles