21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέα NSP Power Banks από τη VOLTE-TEL

    H NSP (Next Smart Phone) επεκτείνοντας τη  συνεργασία της με την VOLTE-TEL Communications παρουσιάζει στην ελληνική αγορά ακόμη δύο νέες σειρές Power Banks:

    NSP-122 με μπαταρία 12000mAh & NSP-182 με μπαταρία 18000mAh

    Τα NSP Power Banks είναι η νέα πρόταση από τη VOLTE-TEL για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή τις αγαπημένες τους συσκευές.

    Με κύκλωμα προστασίας από υπερφόρτιση, χαμηλή τάση και βραχυκύκλωμα, είναι απολύτως ασφαλή στη χρήση τους. Διαθέτουν ενσωματωμένη micro USB θύρα για να φορτίζουν ενώ χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες USB θύρες και το κατάλληλο καλώδιο μπορείτε να φορτίζετε οποιαδήποτε συσκευή smartphone, tablet, MP3/MP4 Player, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, GPS, PSP, Bluetooth, ηχεία, ηλεκτρονικό τσιγάρο και οποιαδήποτε άλλη συσκευή 5V που φορτίζει με καλώδιο USB. Στην συσκευασία τους περιλαμβάνεται micro USB καλώδιο, που είναι συμβατό με το μεγαλύτερο ποσοστό smartphones και tablets της αγοράς.

    NSP-122_IMG1

     Το NSP-122 με μπαταρία 12000mAh Li-Polymer και 2 USB θύρες με ισχύ εξόδου 1200mAh και 2400mAh μπορεί να φορτίζει εώς και 2 συσκευές ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε άφοβα τις συσκευές που έχετε μαζί σας σε ταξίδια και εκδρομές. Το NSP-122 εγγυάται ότι δεν θα ξεμείνετε από μπαταρία. Πατώντας το κουμπί On/Off, τα 4 μπλε LED φωτάκια σας ενημερώνουν σε τι ποσοστό είναι φορτισμένο το power bank, ενώ όσο φορτίζετε το power bank ή κάποια συσκευή, τα LED αναβοσβήνουν, για να σας δείξουν σε τι ποσοστό έχει προχωρήσει η φόρτιση. Με διπλό πάτημα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται το LED που βρίσκεται δίπλα στην Micro USB  θύρα και λειτουργεί σαν φακός. Οι διαστάσεις του είναι 15,1×7,5x1cm και στην συσκευασία περιλαμβάνεται micro USB καλώδιο, που είναι συμβατό με το μεγαλύτερο ποσοστό smartphones και tablets της αγοράς. Είναι κατάλληλο και για συσκευές που διαθέτουν Type C, επιλέγοντας επιπλέον τον NSP micro USB to Type C αντάπτορα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ανθεκτική κατασκευή αλουμινίου υψηλής ποιότητας και 4 χρώματα για να επιλέξετε, το νέο NSP-122, θα γίνει το νέο απαραίτητο gadget σας.

    NSP-182_IMG2

    Το NSP-182 με μπαταρία 18000mAh και 2 USB θύρες με ισχύ εξόδου 1200mAh και 2400mAh, μπορεί να φορτίσει 2 συσκευές ταυτόχρονα. Στις ενσωματωμένες USB θύρες μπορείτε να φορτίζετε οποιαδήποτε συσκευή 5V φορτίζει με καλώδιο USB, συνδέοντας το αντίστοιχο καλώδιο. Έχοντας μαζί σας το NSP-182 δεν θα ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από μπαταρία. Πατώντας το κουμπί On/Off, τα 4 λευκά LED φωτάκια σας ενημερώνουν σε τι ποσοστό είναι φορτισμένο το power

    bank, ενώ όσο φορτίζετε το power bank ή κάποια συσκευή, τα LED αναβοσβήνουν, για να σας δείξουν σε τι ποσοστό έχει προχωρήσει η φόρτιση. Οι διαστάσεις του είναι 14,5x6x2,2cm και στην συσκευασία τους περιλαμβάνεται micro USB καλώδιο, που είναι συμβατό με το μεγαλύτερο ποσοστό smartphones και tablets της αγοράς. Είναι κατάλληλο και για συσκευές που διαθέτουν Type C, επιλέγοντας επιπλέον τον NSP micro USB to Type C αντάπτορα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ανθεκτική κατασκευή αλουμινίου υψηλής ποιότητας και 5 χρώματα για να επιλέξετε, το νέο NSP-182, θα σας γίνει απαραίτητο.

    Για να δείτε το NSP-122 με μπαταρία 12000mAh κάντε κλικ εδώ

    Για να δείτε το NSP-182 με μπαταρία 18000mAh κάντε κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles