18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα πατέντα υποδεικνύει ότι το Moto Z 2017 θα καταφθάσει με σαρωτή ίριδας

    Το 2017 αποδεικνύεται ότι θα είναι η χρονιά του σαρωτή ίριδας. Η Samsung αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία η οποία τόλμησε να ενσωματώσει το χαρακτηριστικό αυτό στο Galaxy Note 7 της προηγούμενης χρονιάς, ασχέτως αν η όλη προσπάθεια με τη συγκεκριμένη συσκευή αποδείχθηκε μια καταστροφή για την ίδια την εταιρεία. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό αυτό θα κάνει την εμφάνισή του σε πολλές ναυαρχίδες του 2017. Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο η πληροφορία που αφορούσε την κατοχύρωση μιας νέας πατέντας και η οποία μας παρέχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις προθέσεις ενός άλλου κατασκευαστή.

    Moto-COO-Samsung-01

    Είναι γεγονός, πως η αγορά των ναυαρχίδων παρουσιάζει έντονο ανταγωνισμό στις μέρες μας. Κατασκευαστές προσπαθούν συνεχώς να μην μείνουν πίσω τεχνολογικά ως προς τα χαρακτηριστικά των συσκευών τους σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Με τη Samsung να φημολογείται πως θα χρησιμοποιήσει ξανά τον σαρωτή ίριδας στο Galaxy S8, ένας άλλος κατασκευής, η Motorola, έχει παρόμοια σχέδια.

    Moto-Iris-Copy

    Σύμφωνα με τις πατέντες που κατοχυρώθηκαν, η εταιρεία πρόκειται να φέρει το χαρακτηριστικό αυτό στη φετινή ναυαρχίδα. Αν περιμένατε ο σαρωτής να χρησιμοποιεί μόνο το ένα μάτι, όπως και στις ταινίες, τότε θα απογοητευθείτε. Η πατέντα της Motorola αναφέρεται και στα δυο μάτια, όπως φαίνεται και στις εικόνες που ακολουθούν.

    Moto-Iris

    Ο αισθητήρας του Moto Z θα σκανάρει και τα δυο μάτια του χρήστη, με τη χρήση δυο φακών. Φήμες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη υλοποίηση θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με εκείνη στην οποία είναι απαραίτητο μόνο το ένα μάτι. Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν όντως το χαρακτηριστικό αυτό θα καταφθάσει στο Moto Z, τουλάχιστον οι πατέντες αυτό υποδεικνύουν προς το παρόν. Υπενθυμίζουμε, ότι το Moto Z αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με Snapdragon 835 και 4GB RAM.

    Moto-Iris-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles