21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέα περιστατικά με iPhone 8 Plus με διογκωμένη μπαταρία (ένα και στην Ελλάδα!)

    Την περασμένη εβδομάδα, είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας δύο περιστατικά με iPhone 8 Plus με διογκωμένες μπαταρίες, τα οποία η εταιρεία ενημερωθήκαμε ότι διερευνά. Τώρα, έχουμε νέες αναφορές και μάλιστα μία από αυτές αφορά την Ελλάδα.

    iphone-8-plus-2

    Το δημοφιλές site MacRumors μεταφέρει την πληροφορία ότι στο κατάστημα iRepair έφτασε μία συσκευή με “ανοικτή οθόνη”, ζημιά που προκλήθηκε προφανώς λόγω ελαττωματικής μπαταρίας που διογκώθηκε. Ο κάτοχος του iPhone σημείωσε ότι άνοιξε τη συσκευή του βράδυ, την έβαλε να φορτίσει όλη τη νύχτα και το πρωί είχε την όψη που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Διευκρίνισε μάλιστα ότι χρησιμοποίησε μόνο τον επίσημο power adapter της Apple και καλώδιο Lightning to USB.

    Ανάλογα περιστατικό μεταφέρει το site και από το Τορόντο του Καναδά και φαίνεται ότι συνολικά οι περιπτώσεις είναι τουλάχιστον 5 (Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν, Καναδάς, Ιαπωνία και Ελλάδα) με παρόμοια χαρακτηριστικά.

    Φυσικά, προς το παρόν, αναφερόμαστε σε μεμονωμένα περιστατικά, με την Apple, όπως σημειώσαμε, να έχει ήδη σημειώσει ότι διερευνά τα πρώτα από αυτά, ενώ περιμένουμε να δούμε την απόκριση της εταιρείας στα νέα δημοσιεύματα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles