12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Philips Momentum Designed for Xbox: Δυνατό παιχνίδι κονσόλας επόμενης γενιάς σε 120Hz, τώρα σε 32’’ και 27’’

    Η σκηνή gaming άλλαξε δραματικά τον περασμένο χρόνο με την εφαρμογή του HDMI 2.1, μιας νέας βελτίωσης στη συνδεσιμότητα που υποστηρίζει μια σειρά υψηλότερων αναλύσεων βίντεο και ρυθμών ανανέωσης, συμπεριλαμβανομένων των 4K@120Hz, ένα νέο επίπεδο για τους παίκτες κονσόλας. Πριν από λίγους μήνες, οι λάτρεις των παιχνιδιών κονσόλας καλωσόρισαν το πρώτο μοντέλο της ολοκαίνουριας σειράς οθονών Philips Momentum Designed for Xbox, την 559M1RYV (55” / 139.7 εκ διαμ.).

    Οι gaming οθόνες Philips Momentum Designed for Xbox, έχουν κατασκευαστεί για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στους παίκτες κονσόλας επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβάνοντας το HDMI 2.1, το οποίο υποστηρίζει τα παιχνίδια επόμενης γενιάς με ανάλυση 4K και ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz για εξαιρετικά καθαρή και εξαιρετικά ομαλή απόδοση παιχνιδιού. Τώρα, το χαρτοφυλάκιο των οθονών Philips έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει τις νέες 329M1RV (31,5″/80 εκ διάμετρο) και 279M1RV (27″ / 68,5 εκ διάμετρο).

    Απελευθερώστε πλήρως τις δυνατότητές σας

    Το προηγμένο αυτό χαρτοφυλάκιο πληροί τα νέα πρότυπα των πιο πρόσφατων κονσολών Xbox και τις επιθυμίες των παικτών επόμενης γενιάς, επιτρέποντας το καλύτερο διαθέσιμο gameplay σε μια οθόνη που έχει δημιουργηθεί με συνέργεια. Είναι πλέον δυνατόν να παίξετε με εξαιρετικά καθαρή ανάλυση 4K και με ομαλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, συνδέοντας απλώς το Xbox Series X μέσω σύνδεσης HDMI 2.1. Ο ταχύτερος ρυθμός ανανέωσης εξασφαλίζει ένα προβάδισμα προς τους εχθρούς: οι κινήσεις είναι πιο ομαλές και καθαρές, επιτρέποντας την ευκολότερη στόχευση. Αυτό συμβάλλει, μαζί με τον χαμηλό λανθάνοντα χρόνο/ καθυστέρηση και τη γρήγορη απόκριση pixel, στην παροχή μιας πολύ πιο ομαλής και πιο ρεαλιστικής εμπειρίας παιχνιδιού: ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα όταν παίζετε βιντεοπαιχνίδια ευαίσθητα σε συσπάσεις.

    Οι οθόνες Philips Momentum προσφέρουν Designed for Xbox-επικυρωμένη απόδοση με εξαιρετικά καθαρή ανάλυση 4K με ελάχιστο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, υποστήριξη HDR, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης για ομαλό παιχνίδι και gaming πάντα με χαμηλή καθυστέρηση. Η Philips Momentum 329M1RV διαθέτει DisplayHDR 400, το οποίο προσφέρει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις κανονικές οθόνες SDR, παράγοντας εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα. Η Philips Momentum 279M1RV διαθέτει DisplayHDR 600 με πιστοποίηση VESA με μέγιστη φωτεινότητα και αυξημένη χρωματική γκάμα για ρεαλιστική απόδοση των εφέ σε παιχνίδια και ταινίες. Αυτή η ρευστή, χωρίς σκισίματα εμπειρία gaming σε κορυφαία απόδοση διασφαλίζεται επίσης από το AMD FreeSync™ Premium για την Philips Momentum 329M1RV.

    Η καλύτερη ποιότητα για τους πιο απαιτητικούς gamers

    Το gaming δεν πρέπει να έχει όρια, γι’ αυτό και αυτές οι δύο οθόνες δεν είναι μόνο η καλύτερη λύση για κονσόλες επόμενης γενιάς, αλλά και για παιχνίδια υπολογιστή: το ιδανικό μέγεθος της Philips Momentum 279M1RV δίνει τόσο στους παίκτες κονσόλας όσο και στους παίκτες υπολογιστών τα πλεονεκτήματα που τους αξίζουν. Παιχνίδια με μεγαλύτερη ώθηση και διασκέδαση με χαρακτηριστικά υψηλής ζήτησης. Η Philips Momentum 279M1RV διαθέτει ένα IPS Nano Panel, το οποίο παρέχει πραγματική χρωματική ακρίβεια σε ευρεία γωνία θέασης χωρίς αλλαγή χρωμάτων, επιτυγχάνοντας κάλυψη έως και 98% της χρωματικής γκάμας DCI-P3. Αυτό την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για κρίσιμες απεικονίσεις, ανάγκες παραγωγικότητας και μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης USB-C (το λεπτό καλώδιο plug-in που μεταφέρει δεδομένα κατά τη φόρτιση). Ακόμη έχει: πιστοποίηση NVIDIA® G-SYNC®, που σημαίνει ότι συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με την έξοδο της κάρτας γραφικών για μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας όμορφα γραφικά και ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

    Εκπληκτικό μέσα και έξω

    Οι οθόνες Momentum χαρακτηρίζονται από απρόσκοπτη σχεδίαση κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, που τις εξασφάλισε το βραβείο Red Dot award 2020. Και οι δύο gaming οθόνες, 329M1RV και 279M1RV εντυπωσιάζουν με την καθηλωτική βάση τους, η οποία παρέχει σταθερή παρουσία και αποτελεί μια εντυπωσιακή στιλιστική επιλογή για κάθε gaming set-up. Επιπλέον, τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με Ambiglow, την τεχνολογία της Philips που προσθέτει μια νέα διάσταση στην εμπειρία θέασης δημιουργώντας ένα πλαίσιο αντίστοιχου φωτός από την οθόνη.

    Η βύθιση πάει ένα βήμα παραπέρα με τον ήχο DTS, ο οποίος επιτρέπει μια εμπειρία ήχου virtual surround, με πλούσια μπάσα, ενίσχυση dialog και μεγιστοποιημένα επίπεδα έντασης χωρίς κανένα απόκομμα ή παραμόρφωση.

    Η Philips 329M1RV και η 279M1RV θα είναι διαθέσιμες από το Νοέμβριο του 2021 στη προτεινόμενη τιμή λιανικής των 1099€ και 999€ αντίστοιχα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles