21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέα πιστοποίηση της Cyta σε σχέση με το περιβάλλον: «Green Office» τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία

    Green Office

    Την πιστοποίηση του Κτηρίου των Κεντρικών Διοικητικών της Γραφείων στη Λευκωσία με το Πιστοποιητικό περιβαλλοντικής ποιότητας «Green Office» εξασφάλισε πρόσφατα η Cyta. Η επίδοση του Πιστοποιητικού «Green Office» έγινε από την Επίτροπο Περιβάλλοντος, κα Ιωάννα Παναγιώτου, στον Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta κ. Μιχάλη Αχιλλέως, στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε χθες Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο  της Cyta στη Λευκωσία.

    Σημειώνεται ότι το «Green Office» είναι ένα πιλοτικό πρωτοποριακό σήμα περιβαλλοντικής ποιότητας για κτήρια και γραφεία. Η απόκτηση του προϋποθέτει την εφαρμογή και τήρηση συγκεκριμένων κριτηρίων που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, την ποιότητα τροφής και ποτών, τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Το Πρόγραμμα τυγχάνει διαχείρισης από την Κυπριακή Ένωση Προστασίας του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος CYMEPA και είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο τομέα του περιβάλλοντος, η Cyta διαμορφώσε την πολιτική της από το 2001, με τη δέσμευση να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που συνεισφέρουν στην αειφόρο ανάπτυξη και να εργάζεται για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων από τη λειτουργία τους στο περιβάλλον.

    Green Office2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles