21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέα πιστοποίηση της DeltaSoft μέσω του προγράμματος SAP PartnerEdge

    Την αναβάθμιση της συνεργασίας της με τον υφιστάμενο SAP συνεργάτη DeltaSoft Ltd μέσω του προγράμματος συνεργατών SAP PartnerEdge ανακοινώσε πρόσφατα η SAP Κύπρου. Με την νέα πιστοποίηση και ως εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης, η DeltaSoft είναι πλέον σε θέση να παρέχει προς τους πελάτες της ολοκληρωμένες SAP λύσεις.

    Η εταιρεία DeltaSoft (www.deltasoft.eu) δραστηριοποιείται από το 2008 στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και πληροφορικής με εξειδίκευση σε εφαρμογές στην περιοχή της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μισθοδοσίας. Μέσω του προγράμματος SAP PartnerEdge, η DeltaSoft έχει πλέον πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εργαλείων και λύσεων που παρέχει η πλατφόρμα SAP SuccessFactors, η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για ψηφιοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών του ανθρώπινου δυναμικού.

    Το Οικοσύστημα των Συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP Κύπρου. Με σκοπό τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών για την προώθηση των ολοκληρωμένων λύσεων της, η SAP Κύπρου δουλεύει στενά με τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles