21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Power Banks με Premium σχεδιασμό από τη ROMOSS!

    Η ROMOSS επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτης στην αγορά των Power Banks λανσάροντας τη νέα σειρά προϊόντων ROMOSS Evolution με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

    Η νέα σειρά αποτελείται από προϊόντα με έμφαση στο design, τα υλικά υψηλής ποιότητας και την ενσωμάτωση της τελευταίας τεχνολογίας στη φορητή φόρτιση.

    Στοιχεία όπως το αλουμινένιο κάλυμμα με λεπτομερές φινίρισμα, το μειωμένο μέγεθος και βάρος, η ταχεία φόρτιση με το πρότυπο Quick Charge 3.0 και η εντυπωσιακή τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τα νέα ROMOSS Power Banks.

    Αναλυτικά η σειρά ROMOSS Evolution περιλαμβάνει:

    ROMOSS Freemos 5 Wireless Power Bank – 5000mAh

    romoss-power-bank-freemos-5-5000mah-asyrmato-powerbank

    Πείτε αντίο στα καλώδια! Η ασύρματη τεχνολογία στα powerbanks είναι εδώ! Η ROMOSS καινοτομώντας συνεχώς, προσθέτει στη γκάμα της ένα νέο λεπτό και ελαφρύ powerbank, με μοντέρνες γραμμές και τη δυνατότητα φόρτισης των συμβατών συσκευών σας ασύρματα.

    Το ROMOSS Freemos 5 μπορεί, απλά ακουμπώντας πάνω του μια συμβατή με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης συσκευή, να δώσει γρήγορη φόρτιση τη στιγμή που θα το χρειαστείτε. Η φόρτιση συσκευών μπορεί φυσικά να πραγματοποιηθεί και μέσω USB καλωδίου για τις μη συμβατές με ασύρματη φόρτιση συσκευές.

    Βρείτε το εδώ

    ROMOSS Sense X Quick Charge 3.0 Power Bank – 10000mAh

    romoss-sense-x-quick-charge-powerbank-10000mah

    Faster than faster! Το ROMOSS Sense X είναι εδώ για να ξεχάσατε όσα γνωρίζατε για τις ταχύτητες φόρτισης! Χάρη στο εξελιγμένο Quick Charge 3.0 κύκλωμά του, μπορεί να δώσει απίστευτη ταχύτητα φόρτισης σε συμβατές συσκευές.

    Είναι εντυπωσιακό το πώς μπορείτε πια να φορτίσετε κατά 60% τη μπαταρία του Quick Charge 3.0 συμβατού smartphone σας, στο χρόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τον καφέ σας! Με 5 λεπτά φόρτισης θα έχετε 2 ώρες χρόνου ομιλίας, ενώ με 30 λεπτά φόρτισης θα έχετε ενέργεια στη συσκευή σας για 24 ώρες αναμονής εν ενεργεία. Όλα αυτά σε compact μέγεθος που χωράει στη τσέπη σας και σε μοναδικό μαύρο χρώμα που εντυπωσιάζει.

    Βρείτε το εδώ

    ROMOSS GT1 10000mAh Silver & Rose Gold & GT3 Ferrari Red 5000mAh

    romoss-power-bank-gt-1-asimi-10000mah

    Πανίσχυρα, λεπτά, από αλουμίνιο και με μπαταρίες Li-Polymer. Τα νέα Power Banks GT1 & GT3 της ROMOSS, φέρνουν στην κατηγορία το στυλ και την πολυτέλεια που ζητούσατε.

    Διαθέτουν κάλυμμα αλουμινίου με ματ φινίρισμα ακριβείας (αντίστοιχο αυτού του MacBook Pro) και ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου πολυμερών (Lithium Polymer) οι οποίες επιτρέπουν στο powerbank να είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ αλλά και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (600 φορτίσεις/αποφορτίσεις).

    romoss-power-bank-gt-1-roz-xryso-10000mah

    Το ROMOSS GT1 σε χρώμα ασημί ή ροζ χρυσό, διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 10000mAh, ικανή να φορτίσει 4-5 φορές πλήρως ένα μέσο smartphone, ενώ το compact GT3 σε χρώμα Ferrari Red μπορεί να δώσει 2-2,5 πλήρεις φορτίσεις στο smartphone σας.

    romoss-power-bank-gt-3-ferrari-red-5000mah

    Βρείτε το GTI εδώ σε silver και εδώ σε rose gold αλλά και εδώ το GT3 Ferrari Red

    ROMOSS MFI Lightning Καλώδια Nylon σε τρία χρώματα

    romoss-mfi

    Πιστοποιημένα με MFI καλώδια από τη Romoss, απόλυτα συμβατά μέχρι και το τελευταίο iOS. Ιδανικά για φόρτιση και για μεταφορά δεδομένων.

    Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά στην καλωδίωση. Εξωτερικά, το υλικό του καλωδίου είναι υψηλής ποιότητας Nylon σε πολυτελή χρώματα, με πλέξη εξωτερικά και δεύτερη επίστρωση από PVC, ενώ είναι ευλύγιστο, ώστε δύσκολα να τσακίσει σε κάποιο σημείο του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το καλώδιο να είναι ανθεκτικό και να διαρκέσει για πολύ περισσότερο καιρό από τα κοινά καλώδια που κόβονται ή μπλέκονται.

    Βρείτε το εδώ σε gold, εδώ σε rose gold και εδώ σε carbon.

    Μάθετε περισσότερα και κάντε τις αγορές σας online στο www.romoss.gr ή επισκεφθείτε ένα συνεργαζόμενο κατάστημα από το www.romoss.gr/shops

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles