20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX: Περισσότερα data, απεριόριστη ομιλία και δωρεάν άδειες Microsoft 365 για επαγγελματίες & επιχειρήσεις

    Νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, παροχές, αλλά και εργαλεία παραγωγικότητας προσφέρει η COSMOTE σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις. Κύριο χαρακτηριστικό των νέων προγραμμάτων (Standard, Value, Advanced, Ultimate, Ultimate Plus) είναι o πρωτοποριακός συνδυασμός αδιάλειπτης συνδεσιμότητας, ομιλίας χωρίς όρια και διαθεσιμότητας ψηφιακών εργαλείων ενίσχυσης της παραγωγικότητας & της συνεργασίας.

    Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στα προγράμματα Advanced, Ultimate και Ultimate Plus παρέχονται δωρεάν άδειες προγραμμάτων Microsoft 365[1] για την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης από παντού.

    Τα νέα προγράμματα διαθέτουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, περισσότερα data,  καθώς και την υπηρεσία Data Boost που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης απεριόριστων δεδομένων για 24 ώρες, χωρίς να καταναλώνονται τα υφιστάμενα data του προγράμματος[2]. Επιπλέον, στα νέα προγράμματα διατίθεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security για ενισχυμένη προστασία  των κινητών συσκευών, αλλά και των αρχείων της επιχείρησης κι έως 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς.

    Ακόμα, όσοι ταξιδεύουν εκτός Ε.Ε. με τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Ultimate & Ultimate Plus απολαμβάνουν δωρεάν περιαγωγή με τα ενσωματωμένα COSMOTE Travel Pass[3] τις ημέρες που θα επιλέξουν.

    Κορυφαία εμπειρία Ιnternet με το μεγαλύτερο δίκτυο 5G στην Ελλάδα

    Tο COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[4] με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[5] που πλησιάζει το 80%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με στόχο το 90% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης μέχρι το τέλος του 2023. Φέτος, το δίκτυο κινητής της COSMOTE βραβεύτηκε για μία ακόμη χρονιά για την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Σύμφωνα με το Speedtest® της Ookla®, η COSMOTE διακρίθηκε ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 6η συνεχόμενη χρονιά, ενώ για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» από την umlaut για 8η συνεχόμενη φορά.

    Ταχύτητες 5G και στο εξωτερικό

    Η COSMOTE, ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που προχώρησε σε συμφωνίες με ξένα δίκτυα για 5G Roaming, φροντίζει οι συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στην εμπειρία 5G και στο εξωτερικό μέσω 5G Roaming. Ήδη, έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της συμφωνίες για 5G περιαγωγή με δίκτυα από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο.

    ******

    [1] Tα πακέτα Microsoft παρέχονται από τον ΟΤΕ. Στους συνδρομητές του προγράμματος «COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Advanced», εφόσον διαθέτουν ή αποκτήσουν πακέτα Microsoft 365, παρέχεται δωρεάν το Πακέτο Microsoft 365 Business Basic ή/και εκπτώσεις στα υπόλοιπα πακέτα Microsoft 365. Στους συνδρομητές των προγραμμάτων «COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Ultimate και Ultimate Plus» εφόσον διαθέτουν ή αποκτήσουν πακέτα Microsoft 365, παρέχεται δωρεάν το πακέτο Microsoft 365 Business Standard ή/και εκπτώσεις στα υπόλοιπα πακέτα Microsoft 365. Η έκπτωση παρέχεται κατ’ ανώτατο όριο σε πέντε (5) Πακέτα Microsoft 365 ανά ΑΦΜ, ακόμα και εάν ο συνδρομητής διαθέτει περισσότερα Προγράμματα Κινητής.

    [2] Αφορά στα προγράμματα που δεν διαθέτουν απεριόριστα data

    [3] Για την κίνηση δεδομένων μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass, ισχύει όριο πολιτικής ορθής χρήσης 1024ΜΒ/ημέρα. Μετά το όριο, ισχύουν οι χρεώσεις €0,0078/ΜΒ για Ζώνη Α και €0,0608/ΜΒ για Ζώνη Β.

    [4] Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων

    [5] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage)

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles