23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Νέα προϊόντα της HORI που βελτιώνουν την εμπειρία του Zelda στο Nintendo Switch!

    Το Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς, προστατευτικό οθόνης και λαβή Joy-Con. Η θήκη μεταφοράς είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και διαθέτει σχέδιο με θέμα τη Zelda. Το προστατευτικό οθόνης είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την οθόνη του Switch σας από γρατσουνιές και ζημιές. Η λαβή Joy-Con παρέχει έναν πιο άνετο τρόπο κράτησης του διακόπτη σας και διευκολύνει την αναπαραγωγή παιχνιδιών που απαιτούν ακριβή χειριστήρια.

    Το Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U είναι ένα χειριστήριο που συνδέεται με τα χειριστήρια Joy-Con του Switch. Το Split Pad Pro διαθέτει μεγαλύτερα αναλογικά μπαστούνια, κουμπιά ώμου και σκανδάλες για μια πιο άνετη και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να προσφέρει έως και 40 ώρες παιχνιδιού.

    Τόσο το Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U όσο και το Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U είναι εξαιρετικές επιλογές για τους κατόχους Nintendo Switch που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι. Το Adventure Pack έχει εξαιρετική αξία για την τιμή του και το Split Pad Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που θέλουν μια πιο άνετη και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

    Χαρακτηριστικά του Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U και του Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U:

    Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U

    Θήκη μεταφοράς: Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και έχει σχέδιο με θέμα τη Zelda. Προστατευτικό οθόνης: Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και βοηθά στην προστασία της οθόνης του διακόπτη σας από γρατσουνιές και ζημιές. Joy-Con grip: Παρέχει έναν πιο άνετο τρόπο να κρατάτε το Switch σας και διευκολύνει την αναπαραγωγή παιχνιδιών που απαιτούν ακριβή χειριστήρια.

    Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U

    Προσαρτάται στους ελεγκτές Joy-Con του Switch Μεγαλύτερα αναλογικά κοντρόλ, κουμπιά ώμου και σκανδάλες για πιο άνετη και σχεδόν καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να προσφέρει έως και 40 ώρες παιχνιδιού.

    Mερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U και του Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U:

    Βελτιωμένη άνεση: Τα μεγαλύτερα αναλογικά μπαστούνια, τα κουμπιά ώμων και οι σκανδάλες στο Split Pad Pro καθιστούν πιο άνετο το κράτημα και το παιχνίδι παιχνιδιών για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Η θήκη μεταφοράς και το προστατευτικό οθόνης στο Adventure Pack μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προστασία του διακόπτη σας από ζημιά.

    Βελτιωμένη απόδοση: Η ενσωματωμένη μπαταρία του Split Pad Pro μπορεί να προσφέρει έως και 40 ώρες παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να παίξετε περισσότερο χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η ισχύς. Η λαβή Joy-Con στο Adventure Pack μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ακρίβεια και την ακρίβειά σας όταν παίζετε παιχνίδια που απαιτούν ακριβή χειριστήρια.

    Βελτιωμένο στυλ: Η σχεδίαση με θέμα τη Zelda του Adventure Pack και του Split Pad Pro θα προσθέσει μια πινελιά στυλ στο Nintendo Switch σας. Συνολικά, το Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U και το Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U είναι εξαιρετικές επιλογές για τους κατόχους Nintendo Switch που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού τους. Το Adventure Pack έχει εξαιρετική αξία για την τιμή του και το Split Pad Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που θέλουν μια πιο άνετη εμπειρία στο αγαπημένο τους παιχνίδι.

    Διαθεσιμότητα:

    Το Adventure Pack Zelda ToTK NSW-436U και το Split Pad Pro Zelda ToTK NSW-432U θα είναι σύντομα διαθέσιμα για αγορά σε επιλεγμένους μεταπωλητές της ΑΜΥ ΑΕ.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles