12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα προωθητική ενέργεια της LG: Συνδυάστε την OLED GX TV με το GX Soundbar για μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία

    Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία θα απολαύσουν οι καταναλωτές, χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια της LG. Συγκεκριμένα, από τις 23 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά μιας LG OLED GX τηλεόρασης 77, 65 ή 55 ιντσών, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα GX Soundbar με έκπτωση 50%.

    Με την αγορά μιας LG OLED GX TV, αποκτάτε ένα GX Soundbar με έκπτωση 50%

    Οι βραβευμένες με το iF Design Award 2020 OLED GX τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους, το λεπτό πλαίσιο τους, καθώς και για τη δυνατότητα της απόλυτης εφαρμογής τους στον τοίχο[1]. Μοιάζουν με  πραγματικό έργο τέχνης, αποτελώντας ένα ξεχωριστό αντικείμενο διακόσμησης και προσδίδοντας μια νότα κομψότητας στον εκάστοτε χώρο. Επιπλέον, φτάνουν την εμπειρία θέασης σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, καθώς με τη λειτουργία Gallery Mode, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν από τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor, μέχρι και πίνακες ζωγραφικής.

    Χρησιμοποιώντας, επίσης, deep learning αλγορίθμους και ενσωματώνοντας τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς, βελτιώνεται η απόδοση της εικόνας και του ήχου, ενώ με πάνω από 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα δευτερεύοντα pixel[2] αποδίδουν βαθύτερο μαύρο και πιο πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα. Ως οι πρώτες τηλεοράσεις στην αγορά που υποστηρίζουν NVIDIA G-SYNC τεχνολογία, αποτελούν την απόλυτη επιλογή και για gaming. Παράλληλα, εκπέμπουν μπλε φως σε ποσοστό 29%, με το OLED Eye Comfort για μειωμένη κόπωση των ματιών.

    Το GX Soundbar συνδυάζεται απόλυτα με την καλλιτεχνικά εμπνευσμένη OLED σειρά τηλεοράσεων της LG. Για να προσφέρει μέγιστη ευελιξία, μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια ακριβώς κάτω από την τηλεόραση ή πάνω στην διαθέσιμη ατσάλινη βάση. Προσφέρει ανώτερη ηχητική εμπειρία χάρη στο Dolby Atmos και την τεχνολογία DTS:X και είναι συμβατό με Dolby Vision μέσω 4K pass-through, επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου. Τέλος, έχει πιστοποίηση Hi-Res Audio, προσφέροντας αναπαραγωγή χωρίς απώλειες στα 24bit/96kHz.

    [1] Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ της τηλεόρασης και του τοίχου. Η βάση της τηλεόρασης πωλείται χωριστά και το καλώδιο μπορεί να είναι ορατό ανάλογα με την εγκατάσταση.

    [2] Υπολογισμός βάσει πολλαπλασιαστικής ανάλυσης 8K (7.680 × 4.320) και τεσσάρων υπο-pixel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles