23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα πρωτοβουλία της Cyta για στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

    Στήριξη στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών, του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, προσφέρει η Cyta με μια νέα Δρόση που υλοποιείται μέσω των καταστήματα της. Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα καταστήματα Cyta σε όλη την Κύπρο έχουν τοποθετηθεί σε κουτιά, τηλεπικοινωνιακά αξεσουάρ, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα €3. Ολόκληρο το ποσό από την κάθε αγορά θα διατεθεί στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. Στόχος της Cyta είναι να συμβάλει στο να συνεχίσει το Πρόγραμμα τη δράση του και να προσφέρει δωρεάν εξέταση ακοής σε όλα τα νεογέννητα παιδιά της χώρας μας.

    Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή ο Οργανισμός καλεί το κοινό να επωφεληθεί των πολύ χαμηλών τιμών και να βοηθήσει την προσπάθεια, εξασφαλίζοντας αξεσουάρ για το κινητό ή τον υπολογιστή του. Κοστίζει ελάχιστα, όμως προσφέρει πολλά: βοηθά στο να δώσει σε κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο, το δικαίωμα στην επικοινωνία.

    Λίγα λόγια για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών

    Η Cyta για 15η συνεχή χρονιά συμμετέχει με δράσεις της στη στήριξη του  Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Στόχος του προγράμματος είναι ο έγκαιρος εντοπισμός νεογνών με συγγενή βαρηκοΐα, δηλαδή βαρηκοΐα που υπάρχει στη γέννηση. Η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την άμεση παρέμβαση και στήριξη, ώστε τα νεογνά με βαρηκοΐα να μπορέσουν να αναπτύξουν ομιλία και δυνατότητες επικοινωνίας όμοιες με των παιδιών με φυσιολογική ακοή.

    Περισσότερες πληροφορίες για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών και το έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής μπορείτε να βρείτε στο: http://www.cpp.org.cy/akoiscreen-art.asp.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles