17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Samsung Galaxy A52 5G / A52 & A72: «Τρέχουν» καλύτερα με τα προγράμματα RED της Cytamobile Vodafone

    Άλλη μια νέα συσκευή προστέθηκε πρόσφατα στη λίστα των 5G Smartphones που έχουν πιστοποιηθεί στο δίκτυο Cytamobile-Vodafone 5G. Πρόκειται για την νέα συσκευή Samsung Galaxy A52 5G που από τις 19 Απριλίου μέχρι 17 Μαΐου 2021 προσφέρεται από την Cyta σε φθηνότερη τιμή με σύνδεση στα προγράμματα RED της Cytamobile Vodafone, για να μπορέσουν έτσι οι καταναλωτές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία και τις απίστευτες ταχύτητες του νέου της δικτύου 5G. Διαθέσιμα με πρόγραμμα RED της Cytamobile Vodafone, είναι επίσης και τα άλλα δυο νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A, το Samsung Galaxy A52, και Galaxy A72.

    Υψηλές ταχύτητες 5G

    Αναπόφευκτα, η ζωή κινείται γρήγορα και τα τηλέφωνα πρέπει να συμβαδίζουν. Με ισχυρές, υψηλές ταχύτητες και εντυπωσιακή απόδοση στα προγράμματα RED της Cytamobile Vodafone , το Galaxy A52 5G και το 5G δίκτυο της Cyta, καθιστούν πλέον προσιτή την 5G συνδεσιμότητα. 

    Δημιουργία, επικοινωνία και αυτοέκφραση με μια καταπληκτική κάμερα

    Η Samsung έθεσε για άλλη μια φόρα ψηλά τον πήχη στην ποιότητα της κάμερας. Και τα 3 μοντέλα φέρνουν συναρπαστικές καινοτομίες κάμερας που οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν με πιο διασκεδαστικές και ευέλικτες λειτουργίες για φωτογραφίες και βίντεο. Η λήψη ευκρινών φωτογραφιών και βίντεο γίνεται με ευκολία χάρη σε μια ευέλικτη τετραπλή κάμερα με υψηλή ανάλυση 64MP. Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν άμεσα τις αγαπημένες τους στιγμές από βίντεο 4K σε εικόνες υψηλής ανάλυσης 8MP με τη λειτουργία 4K Video Snap.

    Η λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής (Scene Optimizer) χρησιμοποιεί AI για λήψη με βέλτιστες ρυθμίσεις για 30 κατηγορίες εικόνων και φόντων, όπως το φαγητό, τα τοπία και τα κατοικίδια.

    Επίσης , η λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) διασφαλίζει πως η εικόνα στις φωτογραφίες και στα βίντεο θα είναι ευκρινής και σταθερή, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι η ανάγκη μαγνητοσκόπησης. Πλέον, ανεξαρτήτως τον συνθηκών φωτισμού, οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν κάθε σημαντική στιγμή. Η νυχτερινή λειτουργία (Night mode) χρησιμοποιεί επεξεργασία πολλαπλών καρέ, με αποτέλεσμα μια φωτεινή εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι.

    Τέλος, οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά στο περιεχόμενο  χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες AR Emoji και My Filter. Επιπλέον, μπορούν να εφαρμόσουν AR φίλτρα από το Snapchat με τη λειτουργία Fun Mode κατά τη λήψη περιεχομένου μέσω της κάμερας της συσκευής.

    Εκπληκτική οθόνη και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός

    Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους στην αγαπημένη οθόνη Super AMOLED. Με ρυθμό ανανέωσης 120Hz στο Galaxy A52 5G, και 90Hz στο Galaxy A52 και A72, η εμπειρία πλοήγησης είναι πλέον πιο ομαλή από ποτέ, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους χάρη σ την αυξημένη φωτεινότητα των 800nits. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη οθόνη έχει λάβει πιστοποίηση Φροντίδας Ματιών (Eye Care) και προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης με βάση τα μοτίβα χρήσης του smartphone για να μειώσει την κόπωση των ματιών με τη λειτουργία «Eye Comfort Shield».

    Η νέα σειρά Galaxy A διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό με έμφαση στην απλότητα και στην ευχρηστία, με κυρτές άκρες και ελάχιστο πλαίσιο να περιβάλλει την κάμερα. 

    Περισσότερες λειτουργίες, περισσότερη αυτονομία και ανθεκτικότητα

    Οι χρήστες δε χρειάζεται να ανησυχούν πια, καθώς τα Galaxy A52, A52 5G και A72 είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, με ταξινόμηση IP67. Ακόμα, το ενσωματωμένο Samsung Knox –η πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της Samsung- προστατεύει προσωπικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Επίσης με την μπαταρία δύο ημερών, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν, να δημιουργήσουν και να παρακολουθήσουν περιεχόμενο, χωρίς ανησυχία, με μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί δύο η μέρες στα 4,500mAh για το A52 και 5,000mAh για το A72. 

    Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά Galaxy, μεταξύ των οποίων στερεοφωνικά ηχεία και εξωτερική μνήμη ως 1TB. H εμπειρία των σ τερεοφωνικών ηχείων βελτιώνεται με το Dolby Atmos, για ένα πλούσιο αποτέλεσμα ήχου γεμάτο με αναβαθμισμένο βάθος και λεπτομέρεια. Ακόμα, το επανασχεδιασμένο One U I 3 επιτρέπει τις πιο διαισθητικές εμπειρίες και συνεπείς αλληλεπιδράσεις, αυξάνον τας την ταχύτητα, μειώνοντας τους περισπασμούς και επισημαίνοντας σημαντικές πληροφορίες. Τέλος, τα Galaxy A52, A52 5G, και A72 θα υποστηρίζουν αναβαθμίσεις λειτουργικού για τρεις γενιές και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles