21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σειρά headsets από την Plantronics

    Η Plantronics έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην ψηφιακή επικοινωνία και τις μουσικές απολαύσεις με τη νέα της σειρά headsets, Plantronics Audio. Μιλάμε για τρία διαφορετικά μοντέλα, τα 478, 628 και 648, headsets «πιστοποιημένα» για κλήσεις Skype. Και όχι, η «πιστοποίηση» δεν είναι μόνο στα χαρτιά αλλά μετουσιώνεται σε μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες.

    PS_Audio478_1_Low
    478

    Βλέπετε, όλα τα νέα προϊόντα της σειράς Plantronics Audio διαθέτουν την περίφημη λειτουργία «Call Control for Skype». Τι σημαίνει αυτό; Πως θα είστε σε θέση να δέχεστε και να τερματίζετε κλήσεις Skype με το πάτημα ενός κουμπιού στα ακουστικά, χωρίς να χρειαστεί καν να αγγίξετε το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι σας. Επιπλέον, με τον ίδιο τρόπο θα είστε σε θέση να απομονώνετε το μικρόφωνο, σε περίπτωση που θέλετε να πείτε κάτι δίχως να σας ακούσει ο συνομιλητής σας. Πρώτο, έτσι;

    PS_Audio628_Low
    628

    Από εκεί και πέρα, το κάθε μοντέλο έχει να προσφέρει και κάτι ξεχωριστό. Το 478 για παράδειγμα χαρακτηρίζεται από την ελαφριά και κομψή κατασκευή του για άνετη και εύκολη χρήση, την ώρα που το 628 ενσωματώνει DSP για εξάλειψη του στατικού θορύβου και της ενοχλητικής ηχούς. Όσο για το 648, χάρη στο εντυπωσιακό του design που του επιτρέπει να φοριέται πίσω απ’ τον λαιμό, εξασφαλίζει ότι οι συνομιλητές σας θα βλέπουν… εσάς και όχι το headset σας!

    PS_Audio648_Low
    648

    Σημειώστε πως και τα τρία μοντέλα αποδίδουν εκπληκτικό ήχο 24-bit Hi-Fi stereo HD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles