16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα σειρά Star Wars με “υπογραφή” Jon Watts και πρωταγωνιστή το Jude Law

    Ο διάσημος ηθοποιός Jude Law ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν μακρινό γαλαξία, καθώς, όπως έγινε γνωστό, θα πρωταγωνιστήσει στο Star Wars: Skeleton Crew, μια σειρά που αναπτύσσεται από το σκηνοθέτη της τριλογίας Spider-Man, τον Jon Watts. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration, όπου και ανακοινώθηκε ο επίσημος τίτλος της σειράς.

    Φήμες για την εν λόγω παραγωγή κυκλοφορούσαν εδώ και κάποιους μήνες, κάνοντας λόγο και για τη συμμετοχή του Law στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι περιορισμένες. Γνωρίζουμε όμως, με βάση τα όσα αποκάλυψε πρόσφατα η ομάδα της Lucasfilm, ότι η ιστορία τοποθετείται στη New Republic era και ένα group παιδιών χάνει το Star Wars γαλαξία και προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι με παραγωγούς τους Jon Favreau και Dave Filoni. Οι λεπτομέρειες για το ρόλο του Jude Law παραμένουν άγνωστες.

    Το Star Wars αποτελεί ένα ακόμα μεγάλο franchise που συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός, αφού πρόσφατα τον είδαμε να υποδύεται τον Albus Dumbledore στο prequel του Harry Potter “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, που βγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους. Το 2019 ενσάρκωσε τον “κακό” στο Captain Marvel και θα υποδυθεί τον Captain Hook στο Peter Pan & Wendy, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τη Disney.

    Διαβάστε επίσης:

    «The Gray Man»: Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ στο 1ο επικό trailer της ταινίας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles