22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα σειρά τηλεοράσεων Hitachi στην Ελλάδα από τη Westnet

    Η Westnet Distribution, 100 % θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, αποκλειστικός διανομέας των τηλεοράσεων Hitachi στην Ελλάδα, παρουσιάζει 4 νέες σειρές τηλεοράσεων που ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό και την πρωτοποριακή τεχνολογία τους.

    Hitachi_TV

    Οι νέες σειρές τηλεοράσεων Hitachi (L-Smart, K-Smart, B-Smart και B-Entry) χαρίζουν στο θεατή μια μοναδικά ρεαλιστική αίσθηση προβολής, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ζωντανή και πεντακάθαρη εικόνα, ευρεία γκάμα χρωμάτων, πάντοτε σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής της Hitachi:

    Η L-Smart TV είναι κατάλληλη για κινηματογραφικές προβολές με εικόνα 4K, τεχνολογία HDR, 65 ίντσες, θύρες HDMI-USB, ικανότητα σύνδεσης με Ethernet, WiFi, Bluetooth και δορυφορικό δέκτη DVB-T2.

    Δείτε εδώ περισσότερα για την Hitachi L-Smart TV series.

    Η σειρά K-Smart διαθέτει smart τηλεοράσεις με 4K ανάλυση για υψηλής ποιότητας θέαση, δυνατότητα σύνδεσης σε Ethernet, WiFi, Bluetooth, θύρες HDMI-USB και δορυφορικό δέκτη DVB-T2. Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά μεγέθη των 43”, 49” και 55”.

    Δείτε εδώ περισσότερα για τις τηλεοράσεις Hitachi Κ-Smart series.

    Η σειρά B-Smart, περιλαμβάνει Smart τηλεοράσεις που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κάθε νοικοκυριού γιατί παρέχουν δυνατότητες σύνδεσης με θύρες HDMI-USB, Ethernet, WiFi, δορυφορικό δέκτη DVB-T2 και διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη των 32”, 43”, 49” και 55”.

    Δείτε εδώ περισσότερα για τις τηλεοράσεις Hitachi Β-Smart series.

    Τέλος, οι τηλεοράσεις της σειράς B-Entry έχουν την δυνατότητα PVR εγγραφής απευθείας με USB stick, έχουν δορυφορικό δέκτη DVB-T2, συνδέονται με καλώδιο HDMI και διατίθενται στα μεγέθη 24” και 32″.

    Δείτε εδώ περισσότερα για τις τηλεοράσεις Hitachi Β-Entry.

    Το portal smarTVue, διατίθεται σε όλες τις smart τηλεοράσεις Hitachi και διαθέτει συναρπαστικές online υπηρεσίες. Μέσα από τις 4 εφαρμογές του: smarTVue Centre Ap, smarTVue Remote App, smarTVue Share App και smarTVue Cast App, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να προγραμματίζουν τις εγγραφές τους, να συγχρονίσουν την τηλεόραση με φορητές συσκευές, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα, μπορούν να έχουν περισσότερες δυνατότητες στο remote control τους, όπως φωνητικές εντολές και έναν συνολικά πιο άνετο και βελτιωμένο τρόπο ελέγχου της τηλεόρασής τους.

    Επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα των τηλεοράσεων Hitachi για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες τους. Bρείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για την εγγύηση και το service της Hitachi τηλεόρασής σας.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles