17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα σειρά Willow από τη Lucasfilm το Νοέμβριο στο Disney Plus

    Μια ακόμα σειρά από τη Lucasfilm θα καταφθάσει προσεχώς στο Disney Plus, η οποία θα βασίζεται στην ταινία φαντασίας των ’80 Willow. Την αρχική ταινία σκηνοθέτησε ο Ron Howard και βασίστηκε σε μια ιστορία του George Lucas. Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο χειμώνα και στο πρώτο trailer βλέπουμε τον Warwick Davis να ενσαρκώνει το ρόλο του Willow Ufgood, προσπαθώντας να βρει ισορροπία μεταξύ καλού και κακού.

    Ο Willow δε θα είναι μόνος σε αυτό το καινούριο ταξίδι. Μαζί με τον Davis, θα δούμε ένα πιο νεαρό περιπετειώδες καστ, που απαρτίζεται από τους Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz και Erin Kellyman (πρωταγωνίστησε μαζί με τον Davis στο Solo: A Star Wars Story). Η Joanne Whalley από το original Willow θα αναβιώσει το ρόλο της ως Sorsha στη σειρά.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το νέο Willow έρχεται 20 χρόνια περίπου μετά την πρώτη ταινία και θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 30 Νοεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Andor: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας και το πρώτο teaser trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles