18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα συμφωνία μεταξύ Revolut και MasterCard για την Αμερικανική αγορά

    Revolut-Metal-v2

    Μια νέα συνεργασία για έκδοση Revolut καρτών στις ΗΠΑ, ως μέρος της επέκτασης της υφιστάμενης συνεργασίας τους που επιτρέπει την έκδοση καρτών σε οποιαδήποτε αγορά σε όλο τον κόσμο όπου γίνεται δεκτή η Mastercard, ανακοίνωσαν σήμερα Mastercard και Revolut.

    Η Mastercard και η Revolut καταγράφουν τους τελευταίους μήνες σημαντική επιτυχία σε όλη την Ευρώπη παρέχοντας πρωτοποριακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους καταναλωτές, όπως οι συναλλαγματικές αγοραπωλησίες χωρίς προμήθεια. Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι οι δύο επιχειρήσεις θα συνεργαστούν σε τουλάχιστον 50% όλων των υφιστάμενων και μελλοντικών εκδόσεων καρτών Revolut στην Ευρώπη. Πέρα από την Ευρώπη, η συμφωνία θα επιτρέψει επίσης στην  Revolut να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες της σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρωταρχικός στόχος αυτής της συμφωνίας είναι η παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2019. Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει επίσης στην Revolut να εισχωρήσει στις αγορές της Ασίας-Ειρηνικού και της Λατινικής Αμερικής καθώς και Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία και Μεξικό.

    Ο κ. Nik Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut, σχολίασε: «Ως συνεργάτης της Revolut, η Mastercard συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία μας και η σημερινή συμφωνία θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε τον φιλόδοξο στόχο μας να προσφέρουμε καινοτόμες οικονομικές λύσεις σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. “Ο Nik συνέχισε:” Η έναρξη των υπηρεσιών μας στις ΗΠΑ θα είναι ένα τεράστιο ορόσημο για εμάς και είμαστε ευχαριστημένοι που η Mastercard θα είναι ο συνεργάτης μας στην προσπάθεια μας αυτή”.

    Ο Michael Miebach, Chief Product Officer της Mastercard, δήλωσε: “Έχοντας συνεργαστεί με την Revolut τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είμαστε ευτυχείς που η σχέση μας συνεχίζει με επιτυχία και ανταποκρίνεται στις συλλογικές παγκόσμιες φιλοδοξίες μας. Η διεύρυνση της παγκόσμιας εμβέλειας της Revolut θα επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από το παγκόσμιο σύστημα αποδοχής της Mastercard και τις πρωτοποριακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Revolut”.

    Να σημειωθεί ότι μέρος της συμφωνίας είναι και η αξιοποίηση των τεχνολογικών υπηρεσιών της MasterCard όπως το  Mastercard’s Send platform. Μόνο στην Ευρώπη η Mastercard είναι ο κατ᾽ επιλογήν συνεργάτης για περισσότερες από 60 ψηφιακές τράπεζες και fintechs. Η Mastercard έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία πολλών Fintech. Το Mastercard Start Path, στο οποίο προσχώρησε και η Revolut το 2016, είναι ένα βραβευμένο πρόγραμμα που επιτρέπει στις νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας να κλιμακώσουν γρήγορα μέσω της ασύγκριτης πρόσβασης στην τεχνολογία, τις λύσεις και τις παγκόσμιες συνεργασίες της Mastercard.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles