13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ταινία Karate Kid το 2024! Ποια είναι η σχέση της με το Cobra Kai;

    Το Cobra Kai αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» στο Netflix, καθώς η νέα γεμάτη δράση 5η σεζόν κατάφερε να καθηλώσει στον καναπέ τους συνδρομητές, συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία της. Η επιτυχία της σειράς στάθηκε η αφορμή ώστε η Sony να ανακοινώσει μια ακόμα ταινία Karate Kid με έντονες δόσεις νοσταλγίας. Στα social media αρκετές συζητήσεις έγιναν για τη σύνδεση που μπορεί να έχει η καινούρια ταινία με το Cobra Kai, μέχρι που ο δημιουργός της σειράς, με σχετική ανάρτηση, ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο.

    Ο Jon Hurwitz, μετά την ανακοίνωση της Sony, διευκρίνισε ότι το επόμενο κεφάλαιο του original Karate Kid franchise δεν θα έχει κάποια σύνδεση με τη δημοφιλή σειρά στο Netflix, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε κάτι σχετικό στο μέλλον.

    «Αυτή η ταινία δεν είναι από εμάς και δεν εστιάζει στο cast του Cobra Kai», ανέφερε ο Hurwitz. Το συγκεκριμένο tweet ήρθε ως απάντηση στους fans που ρωτούσαν σχετικά με τη νέα ταινία, την οποία η Sony ανακοίνωσε μια μόλις εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της 5ης σεζόν του Cobra Kai.

    Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το νέο φιλμ, παρά μόνο ότι θα βγει το 2024. Αναμένουμε προσεχώς περισσότερες πληροφορίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles