21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nέα TCL MOVEAUDIO S200 True Wireless ασύρματα ακουστικά κάτω των 100€

    Η TCL, μία από τις εταιρείες με τις περισσότερες πωλήσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο και μία από τις ηγέτιδες εταιρείες τεχνολογίας,  παρουσιάζει ένα νέο σετ ασύρματων ακουστικών με όλες τις προηγμένες τεχνολογίες που αναμένουν οι καταναλωτές, αλλά με τιμή κάτω των 100 €. Ενώ τα ασύρματα ακουστικά ήταν πάντα μια  «ακριβή» επιλογή, η TCL συνεχίζει να ανεβάζει τα επίπεδα του ανταγωνισμού της τεχνολογίας  με τα νέα ακουστικά MOVEAUDIO S200 True Wireless με τρόπο που θα ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά σας. Τα ακουστικά προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία ήχου, απόλυτη άνεση και εύκολη συνδεσιμότητα με όλες τις συσκευές σας, καθιστώντας τα απαραίτητα αξεσουάρ για όποιον θέλει να λαμβάνει κλήσεις ή να ακούει μουσική ασύρματα.

    Προσφέροντας εξαιρετική αξία και απόδοση, τα ακουστικά TCL MOVEAUDIO S200 True Wireless αξιοποιούν την τεχνολογία μείωσης θορύβου ENC για τη μείωση του θορύβου στο παρασκήνιο και εξασφαλίζουν πάντα κρυστάλλινες κλήσεις. Τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα χρησιμοποιούν τεχνολογία beamforming για να φιλτράρουν τον εξωτερικό θόρυβο και να εστιάζουν στη φωνή σας, διασφαλίζοντας ότι θα ακούγεστε εύκολα και θα σας καταλαβαίνουν πάντα. Κάθε ακουστικό είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ ακριβές και ευαίσθητο πηνίο που ζωντανεύει τη μουσική σας, από βαθιά μπάσα έως απαλή μελωδία. Τα ακουστικά συνδέονται χρησιμοποιώντας Bluetooth 5.0 με μετάδοση dual-Bluetooth που διασφαλίζει χαμηλή καθυστέρηση ήχου ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια. Ταιριάζουν επίσης άνετα στο αυτί σας και έχουν IP54 που τα προστατεύει από νερό, σκόνη και ιδρώτα. Με εργονομικό σχεδιασμό με βάση τη γεωμετρία του αυτιού είναι πανεύκολο να φορεθεί όλη την ημέρα.

    Οι λάτρεις της μουσικής θα λατρέψουν τη λειτουργία έξυπνης ανίχνευσης κίνησης, η οποία αναπαράγει ή διακόπτει αυτόματα τραγούδια όταν φοράτε ή βγάζετε τα ακουστικά, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε ακριβώς από εκεί που σταματήσατε. Η λειτουργία Touch gestures σάς επιτρέπει να πείτε αντίο στο ψάξιμο του κινητού σας, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε κλήσεις, μουσική, ένταση και πολλά άλλα με ένα άγγιγμα. Επίσης, τα ακουστικά είναι συμβατά με το voice assistant  της συσκευής σας, ειδοποιώντας γρήγορα το Google Assistant ή την Siri με παρατεταμένο πάτημα. Αυτές οι προσθήκες διευκολύνουν την εναλλαγή μεταξύ των δραστηριοτήτων σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ακουστικά από τα αυτιά σας.

    Η σύζευξη των ακουστικών TCL MOVEAUDIO S200 True Wireless με τη συσκευή σας είναι επίσης απίστευτα εύκολη. Ενεργοποιήστε τη γρήγορη σύζευξη ανοίγοντας απλώς το κάλυμμα της θήκης φόρτισης και με ένα απλό άγγιγμα είναι έτοιμο. Το κινητό σας θα σας παρέχει επίσης μια ενημέρωση κατάστασης σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών, οπότε θα γνωρίζετε πάντα εάν πότε πρέπει να τα φορτίσετε.

    Τα ακουστικά TCL S200 True Wireless παρέχουν με 1 φόρτιση έως και 3,5 ώρες χρήσης φορώντας τα συνεχώς ή έως και 23 ώρες όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης. Η θήκη φόρτισης έρχεται σε ένα εξαιρετικά λεπτό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη ή στην τσέπη σας και η κλασική ασημένια άκρη στα ακουστικά είναι μινιμαλιστική και κομψή. Τα ακουστικά διατίθενται σε δύο χρωματικές επιλογές και ταιριάζουν με όλα τα γούστα: λευκό και μαύρο. Τα ακουστικά TCL MOVEAUDIO S200 True Wireless θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως με μόνο 99 € EUR από το τέλος του μήνα.

    Για να μάθεις περισσότερα για τα ακουστικά της TCL, συμπεριλαμβανομένων και των ακουστικών TCL MOVEAUDIO S200 True Wireless, παρακαλώ επισκεφτείτε : https://www.tcl.com/us/en/products/headphones

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles