18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα teaser trailers των Avengers: Endgame & Captain Marvel και… πορωθείτε κι άλλο!

    To Super Βowl αποτελεί παραδοσιακά το κολοσσιαίων διαστάσεων αθλητικό event των H.Π.Α, το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια Αμερικανοί. Στην ανάπαυλα του αγώνα είναι σύνηθες να προβάλλονται διαφημιστικά μηνύματα για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, για αυτό και πολλές κινηματογραφικές εταιρείες και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα δαπανούν ένα σκασμό χρήματα για να αγοράσουν τηλεοπτικό χρόνο. Για τους λάτρεις του σινεμά φυσικά είναι ότι καλύτερο, καθώς προβάλλονται trailers και teasers των επερχόμενων ταινιών και έτσι και φέτος η Disney δεν μας δυσαρέστησε καθόλου, παίζοντας όλα τα μεγάλα της projects για το 2019 (εκτός δυστυχώς από το Star Wars).

    SUper Bowl teasers (1)

    Ειδικότερα, το πρώτο teaser που προβλήθηκε ήταν το νέο spot του Avengers: Endgame, το οποίο για πρώτη φορά μας παρουσιάζει το τι συμβαίνει στη Γη μετά το «snap» του Thanos που εξαφάνισε το μισό πληθυσμό του σύμπαντος. O Captain America βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ έχουμε σύντομα περάσματα από όλους τους εναπομείναντες ήρωες που επιβίωσαν από την ενέργεια του μοχθηρού Τιτάνα, όπως ο Thor, o Rocket Racoon, η Black Widow και ο War Machine. Η ώρα της τελικής μάχης πλησιάζει και οι Avengers θα πρέπει να ενώσουν τα κομμάτια τους για να σώσουν οτιδήποτε μπορεί να σωθεί…

    Οι fans της Marvel βέβαια είχαν την τιμητική τους στο φετινό Super Bowl, καθώς εκτός από το νέο σύντομο teaser του Endgame, προβλήθηκε και ένα νέο teaser με την Captain Marvel, όπου βλέπουμε την Carol Danvers να κάνει μια επίδειξη των δυνατοτήτων και των υπερδυνάμεων της αναφέροντας την χαρακτηριστική ατάκα: «higher, further, faster, more» που όπως όλα δείχνουν θα «φορεθεί» πολύ στη νέα ταινία.

    Το Captain Marvel κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου, ενώ το Avengers: Endgame στις 24 Απριλίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles