18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα τοποθεσία γυρισμάτων αναζητά η παραγωγή του Rust

    Λίγες παραγωγές έχουν περάσει την περιπέτεια που έχουν περάσει οι συντελεστές της ταινίας Rust, τα γυρίσματα της οποίας σημαδεύτηκαν από ένα θανατηφόρο περιστατικό. Η άτυχη κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins έχασε τη ζωή της από σφαίρα, η οποία εξοστρακίστηκε από το όπλο που κρατούσε ο γνωστός ηθοποιός Alec Baldwin. Την ίδια στιγμή τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης του Rust, Joel Souza, από σφαίρα στον ώμο.

    Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety, τα γυρίσματα της ταινίας «Rust» θα ξεκινήσουν πάλι τον Ιανουάριο του 2023, μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο από τον θανατηφόρο τραυματισμό της άτυχης γυναίκας. Όμως δεν θα γίνουν στο Νέο Μεξικό, καθώς η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί.

    «Η παραγωγή εξακολουθεί να αναζητά νέα τοποθεσία, ίσως να είναι η Καλιφόρνια, δήλωσε η Melina Spadone, δικηγόρος της Rust Movie Productions LLC.

    Στις 5 Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι η οικογένεια της Hutchins ήρθε σε συμφωνία με τους παραγωγούς της ταινίας και τα γυρίσματα του «Rust» θα συνεχιστούν με τους ίδιους συντελεστές και παραγωγό το σύζυγο της αδικοχαμένης γυναίκας Matthew Hutchins. Ο ίδιος ανέφερε σε δήλωσή του ότι η ολοκλήρωση της ταινίας θα ήταν ένας τρόπος «να αποτίσουμε φόρο τιμής στην τελευταία δουλειά της Halyna».

    Διαβάστε επίσης:

    Το Παλάτι σε… κρίση! Κυκλοφόρησε το trailer για την 5η σεζόν του Crown (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles