22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα βόμβα Musk στους εργαζομένους του Twitter: “Δεσμεύεστε ή πάτε σπίτι σας”

    Ιδιαίτερα αποφασισμένος να αλλάξει τα δεδομένα στο Twitter δείχνει ο Elon Musk, ο οποίος φέρεται να έστειλε ένα “εκρηκτικό” email στους εργαζομένους της εταιρείας χτες. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO της Space X και της Tesla απαιτεί από το προσωπικό του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης να δεσμευτεί ότι θα δουλεύει πολλές ώρες και υπό υψηλή πίεση, διαφορετικά, αν δεν αποδεχτούν τη νέα συνθήκη, θα απολυθούν. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, το email έλεγε ότι όσοι δεν υπογράψουν το έντυπο έως τις 17:00, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, θα αφεθούν ελεύθεροι και θα λάβουν αποζημίωση απόλυσης τριών μηνών.

    Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας προειδοποιεί τους εργαζόμενους ότι θα πρέπει να στηρίξουν το όραμά του για το Twitter, το οποίο αναμένεται αρκετά διαφορετικό από αυτό που ακολουθούσε η προηγούμενη διεύθυνση.

    Σημειώνεται ότι ο Musk, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το deal, έχει απολύσει στελέχη που κρατούσαν θέσεις “κλειδιά”, απομάκρυνε σχεδόν το μισό προσωπικό και σημαντικούς μηχανικούς του Twitter, επειδή άσκησαν κριτική δημοσίως εναντίον του.

    Παράλληλα, αρκετός ντόρος έχει γίνει και για το περιβόητο μπλε σήμα του Twitter.

    Το Twitter Blue μετατράπηκε από μια δωρεάν υπηρεσία επαληθευμένης κατάστασης σε μια συνδρομή που παραλίγο να κοστίζει $19.99 το μήνα. Τελικά λανσαρίστηκε με $7,99 δολάρια στις 5 Νοεμβρίου μετά από αντιδράσεις και απενεργοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου μετά από ένα κύμα προσπαθειών πλαστοπροσωπίας. Τώρα ο Musk αναφέρει ότι το Twitter Blue πρόκειται να επαναλειτουργήσει στις 29 Νοεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles