21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέα υπηρεσία Mobile Payments διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Public που βρίσκονται στην Κύπρο

    Μια νέα καινοτόμα λύση (Mobile Payments) που επιτρέπει την ταυτόχρονη έκδοση απόδειξης και τιμολογίου, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από το ταμείο, εισάγουν για πρώτη φορά τα Public. Η πρωτοποριακή αυτή δυνατότητα, παρέχεται μέσα από την πλατφόρμα Mobile Sales Assistant που χρησιμοποιούν οι πωλητές των καταστημάτων Public και έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική ομάδα της εταιρίας. Με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει την συναλλαγή στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η υπηρεσία Mobile Payments είναι διαθέσιμη και στα έξι καταστήματα Public που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο.

    Η υπηρεσία Mobile Payments διευκολύνει τις «φορητές συναλλαγές» σε διάφορα σημεία εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων. H εξυπηρέτηση των επισκεπτών στα καταστήματα Public γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, καθώς οι υπάλληλοι της ομάδας Public βρίσκονται δίπλα στους επισκέπτες, παρέχουν βοήθεια στις αγορές τους και αναλαμβάνουν τις συναλλαγές από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή τους, με την έκδοση παραστατικού πώλησης επί τόπου στο σημείο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, η υπηρεσία επιτρέπει την έκδοση κάρτας αλλαγής αλλά και την αποδοχή της Public loyalty card.

    Ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, σημείωσε: «Παραμένουμε στο πλευρό των καταναλωτών και φέρνουμε καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο να συνεχίσουμε να παρέχουμε κορυφαία retail εμπειρία στα καταστήματά μας. Το Mobile Payments ακολουθεί τα πρότυπα μεγάλων εταιριών του εξωτερικού και πλέον μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει και στα δικά μας καταστήματα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles