23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νεαρή γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο για ένα ζευγάρι AirPods

    Η Αλίσα Ντρίνκαρντ, μια 21χρονη γυναίκα, έχασε τη ζωή της πριν από μερικές μέρες, όταν κατά λάθος έριξε τα AirPods της κάτω από τον ιμάντα μεταφοράς στο χώρο εργασίας της και εγκλωβίστηκε. Όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα μέσα, η Ντρίνκαρντ, η οποία εργαζόταν στο εργοστάσιο Club Car στη Georgia, είχε βάρδια εκείνη τη νύχτα. Κάποια στιγμή, τα AirPods κουνήθηκαν και η 21χρονη προσπάθησε να πιάσει το ένα ακουστικό που έπεσε και “τρύπωσε’ κάτω από το μηχάνημα. Εκείνη τη στιγμή, πιάστηκε στην αλυσίδα που κινεί τον ιμάντα και παγιδευμένη παρασύρθηκε, όπως αναφέρουν οι συνάδελφοί της που είδαν το περιστατικό.

    Τι είπαν οι συνάδελφοι για το περιστατικό με τα AirPods

    Η Φλέζσα Σμίθ, που βρισκόταν δίπλα της δεν μπόρεσε να την απεγκλωβίσει, οπότε κάλεσε γρήγορα το τμήμα συντήρησης να έρθει και να σταματήσει τη μηχανή. Μόλις η μηχανή σταμάτησε, άρχισαν να την αποσυναρμολογούν και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Η Αλίσσα απελευθερώθηκε αφού κόπηκε η αλυσίδα του ιμάντα και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η Ντρίνκαρντ, που δεν έδειχνε κανένα σημάδι ζωής, είχε παλμό και οι διασώστες προσπάθησαν να τη συνεφέρουν, προτού μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η άτυχη γυναίκα πέθανε το πρωί της επόμενης ημέρας. Η φίλη της και συνάδελφος Φαέζσα Σμιθ της είχε πει να ξεχάσει τα AirPods που έπεσαν. Απλώς η κοπέλα δε μπόρεσε να αντισταθεί και έκανε μια προσπάθεια που της στοίχισε τη ζωή.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles