13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νεαρός ξοδεύει 2.000 ώρες για μια αίτηση θέσης εργασίας στη Bethesda!

    Επειδή το βιογραφικό είναι πολύ κοινότυπο βρε παιδί μου και το στέλνουν όλοι, ο 19χρονος πιτσιρικάς, Αλεξάντερ Βελίκι, ήθελε τόσο πολύ να πιάσει δουλειά στην Bethesda, που ξόδεψε 2.000 ώρες δουλεύοντας. Και τι κατάφερε; Να δημιουργήσει ένα μοντάκι για το Skyrim, το οποίο έχει κινήσει το ενδιαφέρον όλων των φαν του παιχνιδιού.

    The Elder Scrolls 5: Skyrim

    Το Falskaar, όπως και λέγεται το mod, είναι για το PC και προσθέτει: 25 ώρες gameplay (!!!), έναν χάρτη (1/3 του κανονικού), νέα dungeons, νέες αποστολές και γενικότερα νέες ιδέες. Στη δημιουργία του βοήθησαν πάνω από 100 άτομα σε voiceovers, αλλά ακόμα και δύο βιβλία που γράφτηκαν για την ιστορία του παιχνιδιού.

    Ο Αλεξάντερ ήταν τόσο παθιασμένος με τη Bethesda, που ξόδεψε ένα χρόνο από τη ζωή του πάνω σε αυτό το mod για να μπει στην εταιρεία, αντί να πάει σε γραφιστική σχολή. Ο ίδιος αναφέρει: «Ο καλύτερος τρόπος για να δείξω στη Bethesda πως θέλω μια δουλειά σε αυτούς και πως θα έπρεπε να με προσλάβουν, είναι να δημιουργήσω περιεχόμενο που πληροί τα πρότυπα της απίστευτης ομάδας ανάπτυξης τους.»

    Η Bethesda είναι ενήμερη για το mod, αλλά δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα. Αν θες να το δοκιμάσεις θα το βρεις εδώ. Τσέκαρε και το gameplay τρέιλερ παρακάτω…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles