15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Need for Speed? Δες τη Vodafone να τρέχει με ταχύτητες 4G (vid)

    Όλοι γνωρίζουν ότι 4G σημαίνει ταχύτητα. H Vodafone στο πλαίσιο της παρουσίασης του δικτύου της 4G στην Ελλάδα πραγματοποίησε ένα event που θα θυμούνται για πολύ οι λάτρεις της ταχύτητας. Οι επισκέπτες του Athens Metro Mall είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πέρα από την εμπειρία του 4G και την εμπειρία των pit stop με το μοναδικό μονοθέσιο της Vodafone McLaren Mercedes! Οι φίλοι της F1 είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην αλλαγή ελαστικών μίας Vodafone McLaren Mercedes. Η διαδικασία ελάχιστα διέφερε από την πραγματική που συμβαίνει στα pits ενός αγώνα F1. Έτσι, μπορούσαν όλοι να ζήσουν στο ρυθμό της Formula, στο ρυθμό της απόλυτης ταχύτητας και να κερδίσουν πλούσια δώρα.


    And the winner is…

    Αυτοί που βγαίνουν σίγουρα κερδισμένοι είναι οι συνδρομητές της Vodafone. Το δίκτυο της εταιρείας προσφέρει πλέον νέες καινοτόμες υπηρεσίες 4G, που δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να ζήσουν την εμπειρία χρήσης υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών. Πως λέμε «το άκρον άωτον της ταχύτητας»; Το αρχείο είναι εκεί πριν καλά – καλά πατήσεις το πλήκτρο!

    Οι μεγάλες ταχύτητες του 4G είναι ιδανικές για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, καθώς και για την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε χρόνο dt. Και για να μιλάμε με αριθμούς, στη live επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall πιάσαμε ταχύτητες download πάνω από τα 90Mbits, ενώ το upload αρκετές φορές ξεπέρασε τα 33Mbit! Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του 4G «στα κόκκινα», δείτε το video ή -ακόμα καλύτερα- επισκεφτείτε το κατάστημα της Vodafone το Athens Metro Mall ή στο Mall.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles