16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To θρυλικό Need for Speed πραγματοποιεί δυναμικό comeback!

    Το Need for Speed συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα gaming franchises όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει εκατομμύρια copies από το 1994 που κυκλοφόρησε ο πρώτος τίτλος μέχρι σήμερα. Η γνωστή σειρά racing παιχνιδιών, βέβαια είχε τα πάνω και τα κάτω της, καθώς υπήρξαν τίτλοι που κατάφεραν να κερδίσουν τους gamers και άλλοι που δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Συνολικά, από το 1994 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 21 διαοφορετικοί τίτλοι Need for Speed και τώρα έφτασε ή ώρα για έναν ακόμη, καθώς η EA ανακοίνωσε το νέο τίτλο της θρυλικής σειράς, ο οποιος αυτή τη φορά όμως θα είναι ένα reboot

    Need for Speed Reboot

    Το νέο Need for Speed αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται για PS4, PC και Xbox One και οι developers επιθυμούν να χαρίσουν μία εμπειρία παιχνιδιού η οποία θα βασίζεται σε έναν open world κόσμο, με μπόλικα customization options, δυνατό story και αυθεντική urban κουλτούρα. To 2014 ήταν η δεύτερη χρονιά στην μακρόχρονη ιστορία του γνωστού franchise που δεν είχαμε την κυκλοφορία ενός νέου NFS game (έχει συμβεί ξανά το 2002) και σίγουρα ο χρόνος αυτός που παρέμεινε «κενός» βοήθησε σημαντικά τους developers ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό τον τίτλο τους στους gamers. O executive producer της Ghost Games, Marcus Nilsson, τόνισε ότι νέο Need for Speed αναμένεται να δημιουργηθεί εξ” ολοκλήρου από το feedback που θα παρέχουν οι fans, καθώς είναι γνωστό ότι το ιστορικό franchise διαθέτει ορισμένους από τους πιο αφοσιωμένους fans που υπάρχουν. Η ΕΑ για να γλυκάνει την τεράστια community κυκλοφόρησε ένα teaser trailer, ενώ ένα full trailer αναμένεται στις 15 Ιουνίου στο πλαίσιο της E3.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles