24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τρελές κόντρες στο Need for Speed: No Limits!

    Ποιος είπε ότι τα smartphones και τα tablets δεν προσφέρονται για racing games; Δεκάδες τίτλοι αγώνων ταχύτητας που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει για mobile συσκευές αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί, λίγο πιο ισχυρό να είναι ένα smartphone στην GPU και μπορεί άνετα να σηκώσει τα απαιτητικά visuals ενός racing game. Εάν λοιπόν σας αρέσει να παίζετε racing games στο tablet ή στο κινητό σας, τότε η είδηση σε iOS και Android της κυκλοφορίας του Need for Speed: No Limits σίγουρα σας ενδιαφέρει…

    Need for Speed No Limits

    To Need for Speed: Νο Limits είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελάνει τους λάτρεις του είδους, καθώς περιλαμβάνει 30 διαφορετικά licensed αμάξια, όπως επίσης και 10 διαφορετικά game modes, 38 πίστες και 100 levels τα οποία μπορούν να ξεκλειδώσουν οι gamers. Επίσης, ο τίτλος της Firemonkeys (η οποία είναι γνωστή από το πετυχημένο Real Racing 3) διαθέτει ένα head-to-head mode, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους gamers να αποκτήσουν πολλά bonuses και in-game items. Το Need for Speed: No Limits είναι διαθέσιμο σε Google Play και App Store και παρόλο που πρόκειται για έναν free-2-play τίτλο, έρχεται με τη δυνατότητα των microtransactions. Αναμφίβολα, το No Limits μπορεί να σας κρατήσει καλή συντροφιά μέχρι του Need for Speed reboot, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά στις 3 Νοεμβρίου (για Xbox One και PS4) και μέσα στους πρώτους μήνες του 2016 για PC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles