13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες αλλαγές στην HTC. Ο Peter Chou παραχωρεί μέρος των αρμοδιοτήτων του

    Η HTC “ζορίζεται αρκετά” τους τελευταίους μήνες και φαίνεται ότι μία ανανέωση τη χρειάζεται. Στο πλαίσιο αυτής, ο Peter Chou, CEO της εταιρείας, παραχωρεί μέρος των αρμοδιοτήτων του στην πρόεδρο και co-founder, Cher Wang, ώστε να ελαφρύνει λίγο το πρόγραμμά του.

    chou-wang

    Ο ίδιος δήλωσε στους Financial Times ότι ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος το προηγούμενο διάστημα με πάρα πολλά πράγματα και εκείνο που έχει ανάγκη είναι να επικεντρωθεί στην καινοτομία και την ανάπτυξη του portfolio των προϊόντων της εταιρείας.

    Η κίνηση περιγράφεται ως προσωρινή, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που σημειώνουν ότι είναι αποτέλεσμα της έντονης κριτικής που έχει δεχθεί ο Chou τελευταία για την απόδοση της εταιρείας, η οποία μπορεί να έχει κυκλοφορήσει ίσως το καλύτερο smartphone των τελευταίων μηνών, ωστόσο τα αποτελέσματά της δεν είναι τα αναμενόμενα…

    H Cher Wang θεωρείται μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στο χώρο της τεχνολογίας παγκοσμίως, καθώς είναι συνιδρύτρια της HTC και διαθέτει μεγάλη επιχειρηματική αλλά και φιλανθρωπική δράση. Είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στην Ταϊβάν και σύζυγος του Wen Chi Chen, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της VIA Technologies.

    Η Wang πλέον θα εργάζεται στην HTC έξι ημέρες την εβδομάδα -έναντι δύο έως τώρα- προσπαθώντας να “φρεσκάρει” την εταιρεία, αλλά και να σκεφτεί τις ενέργειες εκείνες (κυρίως στο κομμάτι του marketing) που χρειάζεται αυτό το διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles