11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες αποκαλύψεις για το καταιγιστικό multiplayer shooter Overwatch!

    H Blizzard στη διάρκεια της BlizzCon 2015 αποκάλυψε ότι το πολυαναμενόμενο multiplayer shooter Overwatch δεν θα είναι free-to-play (όπως πίστευε μία μεγάλη μερίδα των gamers). Στο παιχνίδι θα πρωταγωνιστούν συνολικά 21 διαφορετικοί ήρωες και όπως έγινε γνωστό το ενδιαφέρον αυτό «πείραμα» της Blizzard θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις…

    Overwatch 2 b

    Συγκεκριμένα, θα υπάρχει μία basic standard έκδοση μόνο για PC (δεν θα είναι διαθέσιμη δηλαδή για τους Xbox One και PS4 users) και η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά σε digital μορφή και θα στοιχίζει 40 δολάρια. Ωστόσο, η «ενδιάμεση» έκδοση, ονόματι Overwatch: Origins (60$) θα κυκλοφορήσει τόσο στα PCs όσο και στις κονσόλες Xbox One και PlayStation 4. H Origins edition θα προσφέρει μπόλικο in-game content στους gamers, όπως skins αλλά και άλλου είδους bonus περιεχόμενο, το οποίο θα σχετίζεται με τους υπόλοιπους τίτλους της Blizzard. Η τρίτη έκδοση θα είναι ουσιαστικά η collector’s edition του Overwatch (129$) και θα περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα της Origins edition, αλλά και ορισμένα πολύ χρήσιμα physical collectibles όπως είναι ένα art book, το soundtrack του παιχνιδιού και τέλος ένα αγαλματίδιο που απεικονίζει τον Soldier: 76. Η κυκλοφορία του Overwatch τοποθετείται από την άνοιξη μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού της επόμενης χρονιάς. Δείτε και το νέο gameplay trailer του παιχνιδιού για να μπαίνετε καλύτερα στο… κλίμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles