24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες εικόνες από το “Temple of Time” του Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Καθώς περιμένουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, η Nintendo μοιράστηκε μαζί μας αυτές τις νέες εικόνες του  “Temple of Time” του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

    φδσδφ

    Στο παιχνίδι The Legend of Zelda: Breath of the Wild, περισσότερες από εκατό “Shrines of Trials” περιμένουν τους παίχτες να τις ανακαλύψουν και να τις εξερευνήσουν με όποια σειρά θέλουν οι ίδιοι. Καθώς οι παίχτες προσπαθούν να εξελίξουν το παιχνίδι μέσω των παγίδων και των παζλ, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ειδικά αντικείμενα και άλλα βραβεία που θα τους βοηθήσουν στις περιπέτειες τους. Τα παζλ του παιχνιδιού έχουν συχνά πολλές απαντήσεις, ενώ τα μυστικά μπορούν να αποκαλυφθούν οπουδήποτε. Η εξερεύνηση και η ανακάλυψη παίζουν μεγάλο ρόλο στην διασκέδαση.

    φδγφσ

    Το παιχνίδι The Legend of Zelda: Breath of the Wild έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Wii U και στην επόμενη συσκευή της Nintendo, με το κωδικό όνομα NX, το 2017. Το παιχνίδι παρέχει επίσης συνδεσιμότητα με τα amiibo, τα οποία βέβαια πωλούνται ξεχωριστά. Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα σειρά από φιγούρες amiibo σχεδιασμένες ειδικά για το παιχνίδι, τα οποία περιλαμβάνουν τόξο (“Archer”),  σέλα (“Rider”), και έναν φύλακα (“Guardian”) που είναι το πρώτο amiibo με ευέλικτα μέρη.

    φαφδδγ

    Το ήδη υπάρχον amiibo, το Wolf, λειτουργεί με το παιχνίδι με τον εξής τρόπο: όταν οι παίχτες τοποθετήσουν το amiibo στο GamePad controller του Wii U, το Wolf θα επιτεθεί στους εχθρούς από μόνο του και θα βοηθήσει τους παίχτες στο κυνήγι. Έχει τέσσερις ζωές, εκτός αν ο παίχτης  έχει αποθηκευμένα δεδομένα από το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Το Wolf εξαφανίζεται όταν τελειώσουν οι ζωές του.

    ασδγφ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles